Kizlar sutum cok azaldi yardim edin

Cglokty

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
16
0
6
34
İstanbul
Kizlar 3 aylik bi bebisim var.. Sutum yetiyordu simdiye kadar cok sorun yasamadim ama bu siralar goguslerim iyice yumusadi ve farkediyorum ki dolmuyor bebis ac kaliyor.. Onceden sagdigim sutlerimi dolaptan cikarip veriyorum oyle doyuyor rahatliyor. Mesela gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandi goguslerim 6 saat gecmesine ragmen dolmamisti neden boyle oluyor? Sutum kesilicek mi acaba? Arastiriyorum soruyorum boyle olmamasi lazim sizden de fikir almam gerek lutfen yardimci olur musunuz??

Sutun azalabilir, stresten, ya da diyet yapiyorsan ondan. Bol su ic ve dengeli beslen. Sogan ve bulgur da artiriyor sutu. Mumkun oldukca emzir ki sut bezlerin uyarilsin

Adet görüyor musun? Görmediysen görmek üzere olabilirsin. Adet döneminde benim de göğüslerim çok yumuşak olur süt azalır.

Stresim yok aslinda diyette yapmiorum su icmeye de ozen gosteriyorum neden boyle oluyor anlamiyorum. Sut kendiliginden azaliyor mu ki? Adet gormeye baslamadim henuz hafiften kasik agrilarim basladi acaba adet mi olucam ondan olabilir mi gercekten? İns gecici bir durumdur bebis daha cok minik 😕

Bende sadece adet dönemlerinde oluyor sonra geçiyor. Zaten ilk dönemlerdeki gibi şırıl şırıl olmuyor süt. İhtiyaç kadar üretiliyor. Tabii kişiden kişiye değişir.
Psikoloji de çok önemli. Sütüm az diye düşünme hiçbir zaman.

10 12 tane inciri soğuk suyla yıkadıktan sonra bir litre suda kaynat, ılık ılık iç posasınıda ye. Allah mın izniyle sut tasar. Sogan fikrimce bebişte gaz yapabilir . Henuz küçükmüş. Birde dereotu ve tabiki bol su

Bana tercuman olmussun arkadasim. Premature bir kizim var 1 aylik.34+3 te dogdu.7 gun yogunbakimda kaldi dr toparlanmasi icin anne sutu dedi ama bende hic yok kuzum cok guzel emiyor hatta 2 saat emiyor ama cocuk acliktan bagiriyormama yiyor mecbur. Hastane tipi pompa kiraladim surekli sagiyorum uyarilsin diye.kuzum emicek ama dr o kadar saat ugrasmayin cocuga eziyet ac cunku dedi.2 saatte bir sagiyorum.gunduk toplamda 60 ml cikiyor bazen o bile zor cikiyor humana iciyorum.malt aldim,rezene,kuru incir kaynatiyorum tahin pekmez,boza,helva akliniza ne gelirse,yemedigim icmedigim küsüyor yani:) ama yok goguslerim bom bos hergun dua ediyorum. Bildiginiz badka bisey varsa paylasin lutfen.kuzum un cok ihtiyaci var

Allah bagislasin once saglikla buyut bebisi cnmm el pompasimi kiraladigin el pompasi ise yaramiyor emzirdikten sonrada sagmaya devam et gunde 2.5 lt icebilirsen daha fazla su ic ve birde lactamiller var eczanede onuda dene yavrum Allahin izniyle ins gelir sutun

Hurma ve beyaz dut kurusu yiyin ve bol bol ayva kompostosu icin..irmik helvasi da iyi geliyo.ama en onemlisi istirahat edin ve stres yapmayin..

Allah bagislasin canım. .hurma mükemmel şekilde süt artırıyor ve incir..en önemlisi bazı arkadaşlar bilmez ama ısırgan otunun çayını ve corbasini iç , emin olabilirsin süt gögüsten su gibi akıyor şahsen benim ole oldu. .Allah yardimcin olsun:)

canım benm üzme kendini sen kafana taktıkça daha kötü olur sağmaya devam et gelicek diye düşün yaptıkların sütün gelmesi için yeterli bir süre daha devam et kafana cok fazla takma.. eger gelmezse ucunda ölüm yok ya.. bebek öyle de böyle de büyüyor sonucta.. allah yardımcın olsun..

haklısın psikoloji önemli gelmicek dersen hiç gelmiyo

tesekkür ederm canım denicem inciri

sutun bitmez merak etme 3 4 aylikken normal benimde oyle olmusdu ama hala emziriyorum gogusler eskisi kadar sertlesmez yumusak olabilir cunku artik bebisin gogusdeki tum sutu bitirebiliyo eskiden gogsu tam bosaltamiyodu beslenmene dikkat et yumurtani etini baligini ye sutun vitamini icin sutun bebise yetiyo merajk etme kilo almasi azsa bisey diyemem aylik kontrolune goturdugunde anlarsin kakasini yapmasi bezin islakligi ayniysa sorun yok sutun yetiyodur bebegin cisini kakasini az yapiyosa bi doktora gotur tarttir istersen

Yok tatlim bebisin kilo alimi kakasi cisi gayet guzel sadece geceleri tum gun emdigi icin sutum yetmiyo mama veriyorum uyutmak icin sabaha dolmus oluyo.. Annelik icgudusu iste tek ogunde olsa mama vermek uzuyo beni onun icin sordum gogusteki miktari artirmak icin ne yapmali diye ama yapilcak pek bisey yok galiba olunca vericem yetmeyince mama

eşimin teyzeside öyleymiş.iki çocuğunda da ne kadar emzirirse emzirsin 3. ay kesilmiş sütü.
genetik olabiliyor.

Kesilme olmaz ins yaa annem beni hic emzirememis sutu yokmus bende cok korkardim ona benzicem diye ama sanirim benm problemim bebis buyudukce cok emiyo sutte bitiyo gogus hemen dolmuyo artik yetmeyince mama vericem yapicak hicbisey yok

Saol canim isirgan otunu nerden bulabilirim? Tazesinden bahsediosum degil mi?

Saol canim isirgan otunu nerden bulabilirim? Tazesinden bahsediosum degil mi?

Yoo kurusu da olur canım tam ısırgan otu zamanı çünkü ben geçen sene 18 şubatta doğum yaptım vardı. Çorbası tazeden güzel oluyor bence dene pişman olmazsın enazindan çayını iç derim tabi yinede sen bilirsin canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…