Sünnet Kızlar sünnet hangi yaşta yapılmalı

7 yaş diye biliyorum ama tabi yanlış bilgi vermiş olmayım..çocuk doktorunla görüş istersen tatlım,amaa 1.5 çok erken yaaa kıyamam ben onaaa :18:

Aslında sünnet bana hiç normal gelmiyor biliyormusunuz..tamam herkez aşşağa yukarı bunu yapıyor ama sanki olması gereken bu değil..defolu olduğumuzu düşünemem..neyse madem bu kdr Kabul gören birşey o zmn sana bilgi vereyim..madem çocuğun birbuçuk yaşında 2 yaşını geçirmemek gerektiği söyleniyor..çünkü bunu ona aklı tam olgunlaşmadan (7 yaşına kdr) tam olarak açıklayamazsın ve belkide çocuk ceza olarak bile algılar..yani..üzülür..kırılır..yanlış yorumlar..7 yaşında ise çocuk neyin neden olduğunu daha iyi sorgulayabileceği için 2-6 arasından daha uygundur, ama bu seferde yenmesi gereken bir korku vardır..yani en iyisi 2 yaşından önce yaptırmak..ama bana kalsa hiç yaptırmazdım o bölgesi sağlıklıysa..ztn oldum olası karşı olduğum birşey birde internetten sipariş edip "nil-gün adlı yazarın "sünnet" kitabında tarafsız sünnet araştırmalarını" okuyunca şahsen oğlumda böyle önemli bir değişiklik kararının sorumluluğunu üstlenmemeye karar kıldım..ve vücuduyla ilgili her şeyi ona bıraktım..saygılar..

Son düzenleme:
Back