Göz Makyajı kızlar suda goz kalemı veya rimelin akmaması ıcın ne yapmamız gerekıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
defin sağol canım rimele okadar fiyat veremem belki ama eyelinerı alıp denicemm..

clarie's diye bir marka varmıymış ya ben ilk defa duyuyorum..clarinsi filan duydumda umarım bulabilirim o markayı burda..

canım Claire's marka. Böyle aksesuarlar takı toka makyaj malzemesi falan satıyor ank.daım ben, ama mersinde var mı bilmiyorum.

kızlar eyeliner alıcam bı marka soleyın guzel kolay cıkmayan ve kolay surulen cok pahalı olmasın ama

kızlar şimdi baktım asansörlü göz kalemimin markası CLINIQUE miş ama asansörlüsünü alın çabuk tükeniyor ama yazın akmıyor

kızlar eyeliner alıcam bı marka soleyın guzel kolay cıkmayan ve kolay surulen cok pahalı olmasın ama

Benimki kolay sürülüyo ama darbelere karşı dayanıksız elini sürmezsen 24 saat gider:)maybelline markası.20 ytlydi sanırım.mavi sarı renkli bişi.kuruduktan sonra plastik gibi oluyo akmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…