- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
-
- Konu Sahibi isimsiz965
yapamassın cnmKızlar günlerdir araştırıyorum bir turlu bulamadım bu konu hakkında bilgi ben anadolu lisesi mezunuyum. Ama köşe atamalarında hep meslek lisesi bölümleri var. Branş sıralamalarında bir çok bölümde sıralamam iyi yani anadolu lisesi mezunu olarak (Tm öğrencisi) herhangi meslek lisesi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Mesela sekreterlik ya da çocuk gelişim bölümünden tercih yapabilir miyim boyle yaparsam tercih halkımın yanma durumu gibi bisey olabilir mi
bu kpss benide delirtti bugün branş sıralamasına canımı sıkmaktan.Kızlar günlerdir araştırıyorum bir turlu bulamadım bu konu hakkında bilgi ben anadolu lisesi mezunuyum. Ama köşe atamalarında hep meslek lisesi bölümleri var. Branş sıralamalarında bir çok bölümde sıralamam iyi yani anadolu lisesi mezunu olarak (Tm öğrencisi) herhangi meslek lisesi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Mesela sekreterlik ya da çocuk gelişim bölümünden tercih yapabilir miyim boyle yaparsam tercih halkımın yanma durumu gibi bisey olabilir mi
Bildiğim kadarıyla meslek losesi cikisli yerleri yapamazsınız. Zaten sizin mezun oldugunuz bölümün kodlarını göre tercih yapılıyor.
saol canımyapamassın cnm
bu kpss benide delirtti bugün branş sıralamasına canımı sıkmaktan.
hemşirelik ama 85.5 almıştım atanamıcam meslek çıkışlılarda eskisi gibi değilki artk . sizin puanınız kaçbir çok bölümde sıralamam iyi ama sadece anadolu lisesi çıkışlı olduğum için tercih yapacak bölümümüz yok malesef
Sen ne mezunusun puanın kaç
benim puanım da 80hemşirelik ama 85.5 almıştım atanamıcam meslek çıkışlılarda eskisi gibi değilki artk . sizin puanınız kaç
benim puanım da 80hemşirelik ama 85.5 almıştım atanamıcam meslek çıkışlılarda eskisi gibi değilki artk . sizin puanınız kaç
. yok canım zaten atanamasmışın boşuna canını sıkma .en çok atanan meslek hemşirelik ama ben atanamıcam 85.5 la .hakkımızda hayırlısı napalım .kaç mezunusunbenim puanım da 80
. yok canım zaten atanamasmışın boşuna canını sıkma .en çok atanan meslek hemşirelik ama ben atanamıcam 85.5 la .hakkımızda hayırlısı napalım .kaç mezunusun
2012 bende bekleyip duruyoruz ortaöğretimden atanmak çok çok zor bütün bölümler için ama sizinki daha zor tabi allah yardım etsin hepimize.hayırlısı canım yapacak bisey yok
2014 mezunuyum
2012 bende bekleyip duruyoruz ortaöğretimden atanmak çok çok zor bütün bölümler için ama sizinki daha zor tabi allah yardım etsin hepimize.
Forumlarda da yaziyor hayret ediyorum şoyle sorulara.
Adam diyorki kpss den 90 aldim duz lise mezunuyum hemsirelik den tercih yapabilirmiyim diyor????
Ciddi soruyolar bunu.
Hadi diyelim hemsire yaptilar seni napicaksin hastalarla karsilastiginda??bilgi sifir pratik yok.bizim stajlarda zor ogrendigimiz seyi nasil yapacaksin?egitim almadan brans hakkinda.
Meslek mezunu degilseniz brans tercihi yapamazsiniz.!
her insanin her konu hakkında bilgisi olmayabilir malesef her tercih meslek liselerine sağlandığı için biz düz lise mezunlarıda ne yapacağını düşünmek zorunda kalıyor Maleseff
Insanin bilmedigi konular olabilir elbet ama bu bilmemek degilki 10 sn düsünülse anlasilacak bir konu yani egitimini almadigin isi yapamamak.
Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun guzel yerlerde calismak nasip olsun.