Kızlar su kpss delirtecek beni lütfen yardımcı olun

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
Kızlar günlerdir araştırıyorum bir turlu bulamadım bu konu hakkında bilgi ben anadolu lisesi mezunuyum. Ama köşe atamalarında hep meslek lisesi bölümleri var. Branş sıralamalarında bir çok bölümde sıralamam iyi yani anadolu lisesi mezunu olarak (Tl öğrencisi) herhangi meslek lisesi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Mesela sekreterlik ya da çocuk gelişim bölümünden tercih yapabilir miyim boyle yaparsam tercih halkımın yanma durumu gibi bisey olabilir mi

Bildiğim kadarıyla meslek losesi cikisli yerleri yapamazsınız. Zaten sizin mezun oldugunuz bölümün kodlarını göre tercih yapılıyor.

Kızlar günlerdir araştırıyorum bir turlu bulamadım bu konu hakkında bilgi ben anadolu lisesi mezunuyum. Ama köşe atamalarında hep meslek lisesi bölümleri var. Branş sıralamalarında bir çok bölümde sıralamam iyi yani anadolu lisesi mezunu olarak (Tm öğrencisi) herhangi meslek lisesi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Mesela sekreterlik ya da çocuk gelişim bölümünden tercih yapabilir miyim boyle yaparsam tercih halkımın yanma durumu gibi bisey olabilir mi
yapamassın cnm

Kızlar günlerdir araştırıyorum bir turlu bulamadım bu konu hakkında bilgi ben anadolu lisesi mezunuyum. Ama köşe atamalarında hep meslek lisesi bölümleri var. Branş sıralamalarında bir çok bölümde sıralamam iyi yani anadolu lisesi mezunu olarak (Tm öğrencisi) herhangi meslek lisesi bölümünden tercih yapabilir miyim ? Mesela sekreterlik ya da çocuk gelişim bölümünden tercih yapabilir miyim boyle yaparsam tercih halkımın yanma durumu gibi bisey olabilir mi
bu kpss benide delirtti bugün branş sıralamasına canımı sıkmaktan.

Bildiğim kadarıyla meslek losesi cikisli yerleri yapamazsınız. Zaten sizin mezun oldugunuz bölümün kodlarını göre tercih yapılıyor.

o zaman niye giriyoruz ki ya zaten hep meslek lisesi alıyorlar off off bi zamanlar anadolu lisesi de lisesi abarttılar başımıza simdi değeri yok 1. Ci olarak liseye gir simdi 1 parca değeri olmasın saol gmail cevabın için

bu kpss benide delirtti bugün branş sıralamasına canımı sıkmaktan.

bir çok bölümde sıralamam iyi ama sadece anadolu lisesi çıkışlı olduğum için tercih yapacak bölümümüz yok malesef :KK43:
Sen ne mezunusun puanın kaç

bir çok bölümde sıralamam iyi ama sadece anadolu lisesi çıkışlı olduğum için tercih yapacak bölümümüz yok malesef :KK43:
Sen ne mezunusun puanın kaç
hemşirelik ama 85.5 almıştım atanamıcam meslek çıkışlılarda eskisi gibi değilki artk . sizin puanınız kaç

. yok canım zaten atanamasmışın boşuna canını sıkma .en çok atanan meslek hemşirelik ama ben atanamıcam 85.5 la .hakkımızda hayırlısı napalım .kaç mezunusun

hayırlısı canım yapacak bisey yok :KK43:
2014 mezunuyum

Forumlarda da yaziyor hayret ediyorum şoyle sorulara.
Adam diyorki kpss den 90 aldim duz lise mezunuyum hemsirelik den tercih yapabilirmiyim diyor????
Ciddi soruyolar bunu.
Hadi diyelim hemsire yaptilar seni napicaksin hastalarla karsilastiginda??bilgi sifir pratik yok.bizim stajlarda zor ogrendigimiz seyi nasil yapacaksin?egitim almadan brans hakkinda.
Meslek mezunu degilseniz brans tercihi yapamazsiniz.!

Forumlarda da yaziyor hayret ediyorum şoyle sorulara.
Adam diyorki kpss den 90 aldim duz lise mezunuyum hemsirelik den tercih yapabilirmiyim diyor????
Ciddi soruyolar bunu.
Hadi diyelim hemsire yaptilar seni napicaksin hastalarla karsilastiginda??bilgi sifir pratik yok.bizim stajlarda zor ogrendigimiz seyi nasil yapacaksin?egitim almadan brans hakkinda.
Meslek mezunu degilseniz brans tercihi yapamazsiniz.!

her insanin her konu hakkında bilgisi olmayabilir malesef her tercih meslek liselerine sağlandığı için biz düz lise mezunlarıda ne yapacağını düşünmek zorunda kalıyor Maleseff

her insanin her konu hakkında bilgisi olmayabilir malesef her tercih meslek liselerine sağlandığı için biz düz lise mezunlarıda ne yapacağını düşünmek zorunda kalıyor Maleseff

Insanin bilmedigi konular olabilir elbet ama bu bilmemek degilki 10 sn düsünülse anlasilacak bir konu yani egitimini almadigin isi yapamamak.

Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun guzel yerlerde calismak nasip olsun.

Canim tercih yapamazsin sen. Önceden bizede hep abarttilar o zamanlar süper lise diye geçiyordu. Herkes bu süper liselere girmek istiyordu. Simdi de güzel. Ama anadolu meslek lisesi sanki daha is imkani var gibi bana göre.
Adi ustunde meslek öğreniyorsun. Meslek Lisesinden mezun olunca direk eline teknisyen usta meslek diplomani veriyorlar. Dukkan acmak istersen dukkan acma belgeni de veriyorlar.
Duz lise mezunu isen mecbur universite okuman gerek. Cunku mesleği üniversitede edinmen lazim.
Ben hep diyorum üniversiteye gitmek istiyorsan duz lise oku diye. Cunku meslek liselerinde agirlikli olarak dersler meslekle alakali. Yani ygs ye hazirlik yok neredeyse mesleğe hazirlik var. O yüzden duz liseds cok guzel ygs hazirlanabilir.
Neyse cok uzattim senin konuna gelirsek tekrar en aşağı 90 puan alman gerek. Bazen o bile yetmiyor. Buda düz memur olabilmek için.
Ama meslek lisesi mezunu olmuş olsaydin mesela hemşirelik bilgisayar gibi daha bir şans vardı açıkçası. Ama bu isler belli olmaz nasip kismer işidir.

Insanin bilmedigi konular olabilir elbet ama bu bilmemek degilki 10 sn düsünülse anlasilacak bir konu yani egitimini almadigin isi yapamamak.

Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun guzel yerlerde calismak nasip olsun.

mesela büro yönetimi ve sekreterlik bölümleri var bunun içinde mi gerekli benim bilgisiyar sertifikam var ve bunun için özel bi eğitim alınması gerektiğini düşünmüyorum ya da diyelim pastacılık bölümünde ben çok iyiyim ama bölümünü okumadım o yüzden tercih yapamiyorum eksik biseyler var yani düşünmek için ..

Neyse teşekkürler yorumun icin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah. Kusura bakmayin fevri bi çıkışta bulunduysam ve yanlış ni üslupla konuşmuş isem ..

X