Gelinlik Modelleri Kızlar şu gelinlik nasıl sizce?

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Ben hep sade balık model bir gelinlik düşünmüştüm ama hep aynı gelinlikleri gördüğümden sanırım internette bunu görünce bayıldım...benim sadece nikahım olacak ondan sonra yemeğe gidilecek nikahta uzun kullanıp sonra eteği kısaltırım hem eğlenirken rahat olur hem de sıra dışı görünür diye düşündüm. Sizce nasıl olur? Fikirleriniz benim için gerçekten önemli hadi bi yorumlayın, teşekkürler şimdiden....

Son düzenleme:
Ben Husniye Modaevinin gelinliklerini denedim. Özellikle göğüs kısmı çok guzel duruyor.
Bahsettiğin gibi bir organizasyon için bence hoş bir model.

bence çok güzel. ben beğendim ama sırtındaki kurdeleyi beğenmedim. düşündüğün düğün için bence çok ideal. ama bence balık modeli hiç düşünme eğlenmeye gittiğinizde rahat edemezsin. bende gelinlik araştırıyorum. bi site buldum yabancı internetteki çoğu model hep burdan alınmış. bi bak istersen çok orjinal şeyler var.
Pronovias | Wedding dresses and Cocktail dresses

Bacakların uzun, ince ve güzelse farklı ve şık durabilir ama güzel bacakların yoksa dekolteyi bacaklardan değil, göğüslerden vermelisin ya da sırttan.

Beğenmedim o ne öyle arkası uzun onu kısa gelinlik gibi değil elbise sanki:) ama önemli olan senin ne istediğin o gunün prensesi sensin sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…