- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
- Konu Sahibi SeptembeRose
-
Peki bebeği tam olarak kaçıncı haftada görmüştün canım?8.hafta sonuna kadar beklemek gerekiyor, bende 7. Hafta sonunda duymuştum.
Ben 8 de gormustum bebegi. Kalp atisini hic dinlemedim6+2 ya da 6+3te gördünüz mü hemen bebeği duydunuz mu kalp atışını acaba kimse yok mu
Rahatladım devakuşum sağol ya .Ben 8 de gormustum bebegi. Kalp atisini hic dinlemedim
Aynn canim kese gordum sadeceRahatladım devakuşum sağol ya .Peki geç migittin yoksa 5 ya da 6 haftalıkken kese mi gördün sadece
Tam gününü hatırlamıyorum ama 5. Haftada gittiğimde sadece kese vardı doktor 10 gün sonra çağırdığında kalp atışını duymuştum :)P
Peki bebeği tam olarak kaçıncı haftada görmüştün canım?
Evet ben de öyle düşünüyorum kesinlikle cihaz da önemli . Brnim doktorum 22sinde çağırdı o zamana kadar görünür inşqllah cihazı da iyi baya. Her gün bir mide bulantım var bir de kasık ağrısı tuttu sabah sabah.5+5 te sadece kese vardı içinde yolk bile yoktu
7+1 de gittik bir dahakine cihazı daha iyi olan başka doktora hem bebeği gördük hem kalp atışı duyduk bekleyin bir hafta on gün daha erken şu an herkes altıncı haftada görmüyor bebeği kalp atışını ise sekizinci haftada bile duyan var
Gemen hemen 6+3e denk geliyor kalp atışını duymanız. Bende geç döllenme de oldu ondan tam tarihi bilmiyorum 29 nisan olabilir sanırım.Tam gününü hatırlamıyorum ama 5. Haftada gittiğimde sadece kese vardı doktor 10 gün sonra çağırdığında kalp atışını duymuştum :)
Bilgi için teşekkür ederim. Doktor da panikletti beni başta kese var başka bir şey görünmüyor dedi o kadar ovülasyon testi yaptığımı adet döngümün uzun olduğunu söyledim hala son adet tarihimi esas aldı korkuttu beni. Geçten geç resimdekini gördüğ bu olabilir 2 hafta sonra gel dedi ama ben 22sinde başka bir doktora görüneceğim sanırım onun cihazı daha iyi birkaç gün önce onda yolk kesesini net görmüştüm.6+3de gittiğimde sadece kese vardı, bebek yoktu. Belli belirsiz bir noktanın bebek olabileceğini söyledi ama emin olamadı. 8 gün sonra falan gittim tekrardan. O zaman hem bebeği hem de kalp atışını duydum. Gebeliğin başından beri de gelişimi normal ilerliyor. Geç döllenme değildi muhtemelen.
Gemen hemen 6+3e denk geliyor kalp atışını duymanız. Bende geç döllenme de oldu ondan tam tarihi bilmiyorum 29 nisan olabilir sanırım.
Eki Görüntüle 3247110
Kızlar bugün doktora gittik belki bebeği görürüz kalp atışı duyarız diye ama doktor bir hafta sonra belli olur dedi biraz korkuttu da açıkçası başta bebek yok dedi sonra bu size attığım kese içindeki beyazlığı gösterdi bu olabilir dedi. Vajinal yoldan bakmak istedi şimdilik kalsın dedik 10 gün sonra gelin dedi. En son 23 martta regl oldum ona göre hesapladı doktor ama ovülasyon testi ile baktım 14 nisanda pik olmuştu yani geç döllenme oldu bende 28 ya da 29 nisan benim hamilelik tarihim tahminen.
Siz 6. haftanızda karın ultrasonunda bebeği görebildiniz mi yoksa benim gibi uzaktan beyaz nokta kadar mı gördünüz ? Bir sorun yoktur değil mi ?
Yolk sac görünüyor dedi mi o embriyo varlığına kanıt demişti doktorumKızlar benim ultrasonada bakarmışsınız 6+3 günlük dedi kese var bebek yok sizlerde de oldumj böyle pazartesi kontrol var
Yok bişey söylemedi haftaya tekrar gel dedi folik asit verdi ikinci gebeliğim düşük veya boş gebelik hiç geçirmedim sizce pazartesi gözükürmü bebekYolk sac görünüyor dedi mi o embriyo varlığına kanıt demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?