• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Kızlar sözlenmeye 1 kala karıstı ortalık yardımm!!!

walla canım bu kadar adete takılma bence.. Ben nasıl karlı olacaksa öyle davrandım...İstesem herşeyi aldırırdım ama abartmaya ne gerek var.. Yüzük çiçek çikolata yetti bize.. Hem de söz ve nişan bir arada yaptık,,, Şimdi diyorum ki iyi ki öyle yapmışım.... Sonra kimse takmıyo böyle şeyleri,, siz karı-koca :) ne karlı gelecekse onları yapın ve asla başkalarının yorumlarına kulak asmayın.. Bunu yapmak sizlerin elinde..

Erkek tarafının getirdiği tepside söz çikolatası olur ama söz kesileceği zaman o tepsi kullanılmaz, Nişanda istersen nişan tepsisi olarak kullanabilirsin ama hatta onure eder bence karşı tarafı. nacizane fikrim Ben anneni anlayamadım, çok hevesli istekliymiş gibi görünme kısmını... ne var ki bunda, heveslenme bi tepsiyle mi belli ediliyo :44:

hem hevesli görünsen nolcak ki canım zaten sözlenmiyo musun demek ki ikinizde heveslisiniz bu kötü bişi değil ki :) bence sen beğendiğini içine sineni kendin al, belki onların getirdiklerini beğenmezsin riske atma derim ben ;)

Back