Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6yıldır beraber olduğumerkek arkadşımla mayıs başında söz yapmayı düşünüyoruz üniversiteden beri beraberiz ve kasım ayında aileleri tanıştırdık isteme olmadı sadece tanışma oldu. mayıs başıda gelip isteyip söz yüzüğü takalım diyorlar .. ya ben pek bilmiyorum ama söz kıyafeti yüzükler falan herkes kendimi alır yoksa nişandaki gibi kız erkeğe erkek kızamı alır nasıl oluyor bu işler yardım ltf![]()
6 yildir berabersin,bunlari konusmak icin neden tereddut yasiyorsun anlamadim..Cok basit kendi kiyafetini kendin hazirla..zaten mustakbel esin kiyafetini getirecek..birlikte cikar bir yuzuk alirsiniz bu kadar basit.Bizde gecici bir yuzuk almistik ince olanindan sonra ben onlari satip daha guzel nisan yuzugu almistim :86:Bu daha en basi cok fazla tantanaya gerek yok..alisveris icin sonra cikarsiniz..Biz erkege birsey takmayiz soz de..yuzukler yeter :)
ya demezlerse ben o ara kıyafeti almaya çıkarım demi :)) çok kararsız kaldım önceden kıyafet alsammı beklesemmi .utanıyorumda erkek arkadaşıma sormaya kıyafet alınacakmı die öle kaldım arada kendi kendime düşünüyorum..etrafımda kimde gördüysem yüzükleri hep erkek tarafı almıştır. kıyafet konusunda ise herkes kendi kıyafetini kendi almalı bence. hem karşı taraftan ilk adımı bekleyin bence onlar alacaklarsa zaten söz alışverişine çıkalım falan derler size
mutlulukklar diliyorum.. ne tatlı telaşlar bunlar...
evet çok güzel heycanlar.tanıştırma kısmı daha heycanlıydı inşallah herey o gün gibi güzel geçer herşey tadında olsun istiyorum ve eminim erkek arkadaşım hiç takmıyor şuan bunları sadece ben sıkıntı yapıyorum nasıl olacak ne yaparız falan die .o akışında yaşıyor herşeyi ama bayanlar öle değil işte:))
Bizim soz de cekilen fotograflarin hepsi yanmisti..Gerci simdi digital fotograf makinalari var..Tatli biraz da stresli bir donem ama keyfini cikar..her zaman olan seyler degil bunlar..gelismeleri yazmaya devam et![]()