• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi kızlar sözleniyorum

akimel

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
835
658
358
...........................................

Son düzenleme:
6yıldır beraber olduğumerkek arkadşımla mayıs başında söz yapmayı düşünüyoruz üniversiteden beri beraberiz ve kasım ayında aileleri tanıştırdık isteme olmadı sadece tanışma oldu. mayıs başıda gelip isteyip söz yüzüğü takalım diyorlar .. ya ben pek bilmiyorum ama söz kıyafeti yüzükler falan herkes kendimi alır yoksa nişandaki gibi kız erkeğe erkek kızamı alır nasıl oluyor bu işler yardım ltf:20:

canm tebrikler öncelikle heyecan yapma şimdiden bunlar önemsiz şeyler sen aldın o aldı gerçekten önemli değil ama sözde erkeğin ailesi alışveriş yapar vs sadece sen ona bi yüzük alırsın o kadar

Oncelikle tebrik ederim,Allah tez zamanda tamamina erdirir insaallah..Bu gibi durumda adetler on plana cikiyor..Bir de aile statusu..Gelecek olan aile muhafazakar bir aile ise ona gore giyimini kusamini ayarlarsin..Yok eger degilse spor-abiye tarzi bir kiyafet secebilirsin sonucta aile arasi bir soz..Guzel bir pasta ve likor ikram edebilirsiniz..Yuzukleri birlikte alin..Dedim ya adetlere gore degisir ama biz esimle herseyimizi kendimiz yaptik.Benden bir buyuk tavsiyesi,ikiniz karar verip uygulayin senin ailen baska ister onun ailesi baska dusunur en guzeli ikiniz ortak karar verin uygulayin,kimsenin basi agirmasin:13:

çok saolun kızlar daha bri ay ama bilmiorum nasıl olacak .. ama bende senin gibi düşünyrum sadece arkadaşımla tek gideyim alışverişe diyorum ama onlar il dışından gelecek ya annesi akrabaları gelelim derse ben nasıl yok diyeyim bilmiorum ne olacak. erkek arkadaşıma şimdi sadeceikmizgidelim alışverişe annenler evde otursun desem yalnış anlarmı

söz zamanı beraber alışverişe cıkmaya gerek yok bence.
giyecegin sade bir elbise sözlü adayının da herhangi bir takımı vardır mutlaka.
yüzükleri beraber secebilirsiniz ama nisanı kısa süre yapacaksanız söz yüzügüne de gerek yok sen kendi gönlüne göre taslı bir yüzük aldırt ( tek tas ya da tam tur ya da baska bir sey )
bir de genelde kelepceli bir bilezik takıyorlar sözde .
alısverise sözden sonra nisan bohcası icin cıkarsınız.

34moni53
söz zamanı beraber alışverişe cıkmaya gerek yok bence.
giyecegin sade bir elbise sözlü adayının da herhangi bir takımı vardır mutlaka.
yüzükleri beraber secebilirsiniz ama nisanı kısa süre yapacaksanız söz yüzügüne de gerek yok sen kendi gönlüne göre taslı bir yüzük aldırt ( tek tas ya da tam tur ya da baska bir sey )
bir de genelde kelepceli bir bilezik takıyorlar sözde .
alısverise sözden sonra nisan bohcası icin cıkarsınız

nişan ramazan bayramından sonra ancak olacak yani eylül gibi .erkek arkadaşım tektaş takarsan ben ne takcam eylüle kadar diyor:)) o yüzden ince söz alyansı alalım diyor .il dışından gelecekler tanışma olmuştu şimdi ilk gece isterkahve içeriz ertesi gün çıkar yüzük alırız dedi ama işte bende düşündüm kıayfetimi omu almalı.erkek arkadaşım takım elbisesini giyecek.nişandada karılıklı alışverişyapılır ama bu durumda sözanında ne yapmalıyım erkek arkadaşımla bu konuları nasıl konuşmalıyım bilemiyorum

6 yildir berabersin,bunlari konusmak icin neden tereddut yasiyorsun anlamadim..Cok basit kendi kiyafetini kendin hazirla..zaten mustakbel esin kiyafetini getirecek..birlikte cikar bir yuzuk alirsiniz bu kadar basit.Bizde gecici bir yuzuk almistik ince olanindan sonra ben onlari satip daha guzel nisan yuzugu almistim :86:Bu daha en basi cok fazla tantanaya gerek yok..alisveris icin sonra cikarsiniz..Biz erkege birsey takmayiz soz de..yuzukler yeter :)

mutlulukklar diliyorum.. ne tatlı telaşlar bunlar...

etrafımda kimde gördüysem yüzükleri hep erkek tarafı almıştır. kıyafet konusunda ise herkes kendi kıyafetini kendi almalı bence. hem karşı taraftan ilk adımı bekleyin bence onlar alacaklarsa zaten söz alışverişine çıkalım falan derler size

6 yildir berabersin,bunlari konusmak icin neden tereddut yasiyorsun anlamadim..Cok basit kendi kiyafetini kendin hazirla..zaten mustakbel esin kiyafetini getirecek..birlikte cikar bir yuzuk alirsiniz bu kadar basit.Bizde gecici bir yuzuk almistik ince olanindan sonra ben onlari satip daha guzel nisan yuzugu almistim :86:Bu daha en basi cok fazla tantanaya gerek yok..alisveris icin sonra cikarsiniz..Biz erkege birsey takmayiz soz de..yuzukler yeter :)

kıyafetimi kendim alayım yüzüğü onlar alır:)) sonuç olarak alışveriş zaten olmaz sanırım sadece yüzük belki benim kıyafeti alılar diye aklıma geldi nasıl uygun olur diye fikir almak istedim çok saolcanım

etrafımda kimde gördüysem yüzükleri hep erkek tarafı almıştır. kıyafet konusunda ise herkes kendi kıyafetini kendi almalı bence. hem karşı taraftan ilk adımı bekleyin bence onlar alacaklarsa zaten söz alışverişine çıkalım falan derler size
ya demezlerse ben o ara kıyafeti almaya çıkarım demi :)) çok kararsız kaldım önceden kıyafet alsammı beklesemmi .utanıyorumda erkek arkadaşıma sormaya kıyafet alınacakmı die öle kaldım arada kendi kendime düşünüyorum..

mutlulukklar diliyorum.. ne tatlı telaşlar bunlar...

evet çok güzel heycanlar.tanıştırma kısmı daha heycanlıydı inşallah herey o gün gibi güzel geçer herşey tadında olsun istiyorum ve eminim erkek arkadaşım hiç takmıyor şuan bunları sadece ben sıkıntı yapıyorum nasıl olacak ne yaparız falan die .o akışında yaşıyor herşeyi ama bayanlar öle değil işte:))

evet çok güzel heycanlar.tanıştırma kısmı daha heycanlıydı inşallah herey o gün gibi güzel geçer herşey tadında olsun istiyorum ve eminim erkek arkadaşım hiç takmıyor şuan bunları sadece ben sıkıntı yapıyorum nasıl olacak ne yaparız falan die .o akışında yaşıyor herşeyi ama bayanlar öle değil işte:))

:)) ne güzel ne diiimm ... :29:

Bizim soz de cekilen fotograflarin hepsi yanmisti..Gerci simdi digital fotograf makinalari var..Tatli biraz da stresli bir donem ama keyfini cikar..her zaman olan seyler degil bunlar..gelismeleri yazmaya devam et:34:

Bizim soz de cekilen fotograflarin hepsi yanmisti..Gerci simdi digital fotograf makinalari var..Tatli biraz da stresli bir donem ama keyfini cikar..her zaman olan seyler degil bunlar..gelismeleri yazmaya devam et:34:

kusursuz olmasını beklemiyorum ama resimler giderse eminim çok üzülürüm.... inşallah nişan resimlerin duruyodur:)) hereyi yazcam merka etmeyin

Herkesin adeti farklıdır canım mesela sözde eltim kaynıma takım elbise falan almamış ama biz alalım dedik aldık bizde herşey karşılıklı şekilde gelişti yavaştan yavaştan tamamlıyoruz biz ikisi birarada yapıyoruz gerçi mutluluklar diliyorum canım:nazar:

bende konuya dahil olmak istiyorum benimde mayıs ilk haftası söz-nişan bir arada olacak inşallahhhhh çünkü bu 3.gelişleri ailem istemiyo , bende herşeyi kendi kendime yapmak zorunda kalıcamm:( neyse ki burdan öğrenebiliyorum ,Allah herkesin gönlüne göre versinnn:2:

Back