kızlar söz konusu abim.. bi bakın

Abin ne icti bilmiyorum, fakat esrar olmadigina neredeyse eminim. Esrar o kadar agir bir madde degil. Insanin degisik kafa ile daha relax olmasini sagliyor. Yani ilk defa olsa bile, insani neredeyse ölüm noktasina getirmez.

Bence abin farkli bir uyusturucu tipi kullandi, hatta alkol ile beraber olmus olabilir. Esrar biraz daha hafif duruyor diye size esrar ictigini söylemis. Yani kisacasi size yalan söyledi diye düsünüyorum. Ve böyle arkadaslar ile ilk defa uyusturucu aldigini da sanmiyorum.

esrar ilk içmeyle kafa yapmaz. daha önce de içmiş bi kaç kere anladığım kadarıyla. ama bağımlılıkta yapmaz en az 10-15 kere içmesi lazım. önemli olan bun dan sonrası. algı sempomları fazla açılmadan engel olun

Fiziksel olarak vücutta tek bağımlılık yapan vücudun bir kaç kullanımdan sonra ihtiyaç duyduğu tek uyuşturucu eroindir.
Geriye kalan hepsi psikolojik bağımlılıktır. Psikolojik bağımlılık, uyuşturucu madde de, başka bir metaryel de, çay-kahve de olabilir. Bunları malzeme mühendisi arkadaşım anlatmıştı.

Detayı da var tabi ama ben bunu siz rahatlayın diye yazıyorum.
Bu bilgiyi abinizle paylaşmayın ki gözü korkmuş olduğuyla kalsın. Zira başkasının aklıyla hareket eder bir yapısı var.

Evli barklı adamın çoluk çocukla ne işi var allaşkına ya? Bu kadar basit bir davranış sergilemiş, bağımlılık yapmasa bile tekrar içebileceğini düşünüyorum.

hemen konuya gircem kızlar.. küçük abim 25 yaşında evli ve 1,5 yaşında oğlu var.. dün eve esrar içmiş bi şekilde arkadaşları getirdi. Cem die 18 yaşında bi çocuk var o içirmiş. :KK62::KK62:zaten sürekli içici o çocuk. abimin arabası var die dün bi msj atmış . abi bizim emaneti almaya gidelim mi gazını atarız die. nese işte olay durum bu . ilk defa içiyo ve biz abimi ilk defa öyle gördük. eve getirdiğimizde hakkınızı helal edin ben ölecem anne affet beni oğlum affet beni deyip durdu . gece saat 3 buçuga kadar yanındaydık eli kolu yuzlerı beton gibi soğuktu. çok korktuk kızlar allah kimsenin başına vermesin . ilk defa oluncada bi şok yaşadık haliyle. Kocaman adamsın sen nie çolugun çocugun peşine düşüyosun :KK62::KK62:

şimdi size danışmak istedigim bu illet bagımlılık yapıo . Abim bir daha içermi ? Bunu nasıl önleriz ?:KK20: Bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim. :cry::cry:

Dua et esrar içmiş olsun. Eğer aldığı otun ne olduğuna eminse sorun yok. Esrar bağımlılık yapmaz.ama çokuk çocukta esrar alcak para olmaz. Öyle bi hal de yapmaz esrar. İnşallah başka bişey değildir.

Esrar sürekli kullanımda psikolojik bağımlılık yapabiliyor. İçmeden duramayan insanlar tanıdım. Esrarla yetinmeyip ileri seviyelere taşıyan ancak madde bulamadığınsa esrar ile yetinmeye çalışan kişiler de tanıdım. Uyuşturucunun her türlüsüne karşıyım çünkü vücut bu maddeleri istiyor yetmedikçe daha güçlülerine başvuruyorlar. Bir arkadaşım eroinden ölmüştü. Yüksek dozdan.
Uzak dursun o ortamlardan. Ayrıca esrar o türde bir etki yapmıyordu gördüklerimde başka bir madde almış diye düşünüyorum.
dikkat etmek gerek 25 yaşında çocuğu var ama akıl hala bir karış havada. Takip edin abini. Bir anda o ortamlardan kopmayabilir. Sıkı takip gerekli başka madde kullanıyorsa.

muhtemelen bonzai o, tesirleri her yerde gösteriliyor çünkü tıpkı anlattığınız gibi ölüm paniği. Esrar içmiş olsaydı şen şakrak eve gelir vıdıvıdıvıdı saçma sapan konuşurdu nolmuş buna ya falan derdiniz.

hemen konuya gircem kızlar.. küçük abim 25 yaşında evli ve 1,5 yaşında oğlu var.. dün eve esrar içmiş bi şekilde arkadaşları getirdi. Cem die 18 yaşında bi çocuk var o içirmiş. :KK62::KK62:zaten sürekli içici o çocuk. abimin arabası var die dün bi msj atmış . abi bizim emaneti almaya gidelim mi gazını atarız die. nese işte olay durum bu . ilk defa içiyo ve biz abimi ilk defa öyle gördük. eve getirdiğimizde hakkınızı helal edin ben ölecem anne affet beni oğlum affet beni deyip durdu . gece saat 3 buçuga kadar yanındaydık eli kolu yuzlerı beton gibi soğuktu. çok korktuk kızlar allah kimsenin başına vermesin . ilk defa oluncada bi şok yaşadık haliyle. Kocaman adamsın sen nie çolugun çocugun peşine düşüyosun :KK62::KK62:

şimdi size danışmak istedigim bu illet bagımlılık yapıo . Abim bir daha içermi ? Bunu nasıl önleriz ?:KK20: Bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim. :cry::cry:
Dua edin de esrar olsun. Anlattığınız belirtiler hiç de esrar gibi durmuyor. Bonzai olabilir. :KK43: ki çok daha kötü.

Esrar bağımlılık yapmaz fakat içtiği şey pek esrar gibi gelmedi bana. Benim eski ev arkadaşımda kullanıyordu bende sırf meraktan 2-3 kere kullandım (taşlamayın beni depresondaydım :oops:) hiç böyle tepkiler vermedim. Ev arkadaşımda vermiyordu neyse sonuçta ben içmedim bağımlılık falan yapmadı. Hatta ev arkadaşım belki yüzlerce kez kullandığı halde çok rahat şekilde bıraktı.
Bu arada kimse kimseye zorla bir şey içirmez. 18 yaşında çocuk çocukla 25 yaşında evli barklı insanın ne işi olur.

Bağımlılık yapmaz, bir daha içmez zaten böyle bir deneyim yaşadıysa. Panik atağa meyiliyse esrarla da bahsettiğiniz şekilde bir deneyim yaşaması mümkün kesin sentetiktir diyemem ben.

muhtemelen bonzai o, tesirleri her yerde gösteriliyor çünkü tıpkı anlattığınız gibi ölüm paniği. Esrar içmiş olsaydı şen şakrak eve gelir vıdıvıdıvıdı saçma sapan konuşurdu nolmuş buna ya falan derdiniz.

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
En çok eşine ve yavrusuna üzüldüm yazık.

25 yaşında evli çocuklu adamın 18 yaşında çocukla ne işi var anlamadım.

Hadi işi var hangi kafa ile çocuk aklına uymuş onu hiç anlamadım.

Tüm iletişimini kesmeli o çevreyle ve sıkı takibe alınmalı kendisi.

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
En çok eşine ve yavrusuna üzüldüm yazık.

25 yaşında evli çocuklu adamın 18 yaşında çocukla ne işi var anlamadım.

Hadi işi var hangi kafa ile çocuk aklına uymuş onu hiç anlamadım.

Tüm iletişimini kesmeli o çevreyle ve sıkı takibe alınmalı kendisi.
Faat gene is basinda :-):-):-):-)

X