kızlar söz konusu abim.. bi bakın

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
hemen konuya gircem kızlar.. küçük abim 25 yaşında evli ve 1,5 yaşında oğlu var.. dün eve esrar içmiş bi şekilde arkadaşları getirdi. Cem die 18 yaşında bi çocuk var o içirmiş. zaten sürekli içici o çocuk. abimin arabası var die dün bi msj atmış . abi bizim emaneti almaya gidelim mi gazını atarız die. nese işte olay durum bu . ilk defa içiyo ve biz abimi ilk defa öyle gördük. eve getirdiğimizde hakkınızı helal edin ben ölecem anne affet beni oğlum affet beni deyip durdu . gece saat 3 buçuga kadar yanındaydık eli kolu yuzlerı beton gibi soğuktu. çok korktuk kızlar allah kimsenin başına vermesin . ilk defa oluncada bi şok yaşadık haliyle. Kocaman adamsın sen nie çolugun çocugun peşine düşüyosun

şimdi size danışmak istedigim bu illet bagımlılık yapıo . Abim bir daha içermi ? Bunu nasıl önleriz ? Bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim.

Esrar o kadar çabuk bağımlılık yapmaz. Mutlaka tekrar içecek diye endişelenmenize gerek yok. Yeter ki o çevreden uzak dursun.

Canim esrar bu bi icmeyle bagimlilik yapmazki abin 25 yasinda kocaman adam hemde bi baba istemese kimse onu zorlayamaz hadi olmus bi hata bence konusun iyice cocugun icin ailen icin bir daha olmasin yoksa yapayalniz kalirsin deyin tepkinizi koyun kendi gidip denemedikce bagimlilik filan yapmaz bir iki icmeyle...hersey onda biter

Esrar bi nevi sigaradir. 1-2 icmeyle bagimlilik yapmaz. pişman olduysa bir daha içmez. Ama koca adam gizli içerse mani olamazsiniz

bende içmez diye düşünüyorum ama korkumda yok değil. dediğiniz gibi olursa kendi için iyi olur

o arkadaşlarından kopmadıgı surece tabikide içerrr.. esrar bağımlılık yapsın yapmasın yani tek sorun o değil abinin kafası.

Abinize vicdan yaptırın. İçmez diyip kenara atılmasın konu. Çocuğu ve eşi var. Hayatlarını karartmasın.
işte bundan korkuyorum çok. içkisi kumarı kötü bi alışkanlıgı yok sıgara içer ama ilk defa gördüm onu bu halde. yüregim ağzıma geldi .

abinin içtiği bence sentetik uyuşturucu benmde arkadaşı eşime içirmiş
sabaha kadar nefesini dinledim ölcek sandıydım
kendinden geçmişti eve geldiğinde
he tabi o arkadaş olcak müsfetteyle bir daha görüşmedi
allah uzak tutsun böylelerini

aynen öyle ellerini sıkıp durdu yüzü rengi bembeyaz olmuş ..
AMİN canım

O değil de 25 yasında koca adamsın, ne isin var 18 yaşındaki ergenuslarla anlamış degilim
Daha bir baba oldugunu, bir ailesinin oldugunu ve onlara karsi sorumluluklarinin oldugunu kavrayacak olgunlukta degil bence henuz, uzgunum.

işte bundan korkuyorum çok. içkisi kumarı kötü bi alışkanlıgı yok sıgara içer ama ilk defa gördüm onu bu halde. yüregim ağzıma geldi .

Tabiki korkarsınız. Abiniz sonuçta.
Koca adam, ne yapacağını bilir diyip geçiştirmeyin konuyu.
Nice koca adamlar, nice hatalar yapıyor.
Bu tar konular kendi haline bırakılacak konular değildir.

Yapmanız gereken abinize sözünü geçirip ve abinizin çekindiği birinin güzelce konuşması.

Es
Esrar bagimlilik yapmiyor.... Icmezse birsey olmaz merak etme.

Esrar bi icmeyle bagimlilik da yapmaz ama sanirim uyusturucularla bagimlilikla ilgili bi seminer almistik hepsinin alinis sekilleri ve etkileri ile ilgili sanki esrar boyle degildi baska bisey icmis olmasin

Esrar olduğuna eminmisin kubar da bi türü onun etkisi ilk içene daha fazla etki eder

Bağımlılık yapmaz pat diye psikolojiktir aslında çevresinden uzak tutun o insanları

Bu arada 24 yasindaki adam koca adam falan degil ergenlik sonrasi donemde dikkatli olun aldigi hazi tekrar yasamak isteyebilir

Banada esrar degil baska bir uyusturucu kullanmis gibi geldi
Esrarın degisik kafasi vardir evet ama ölecek kivama getirdigini ,elini ayagini buz gibi yapani duymadim,gormedim .. 25 yasta cok koca bir adam degil dikkatli olun

o arkadaşla ilişkisini kessin. o bir baba ve eş. sorumluluğunu bilsin. ne işi var 18lik çocuklarla.

o arkadaşla ilişkisini kessin. o bir baba ve eş. sorumluluğunu bilsin. ne işi var 18lik çocuklarla.
Banada esrar degil baska bir uyusturucu kullanmis gibi geldi
Esrarın degisik kafasi vardir evet ama ölecek kivama getirdigini ,elini ayagini buz gibi yapani duymadim,gormedim .. 25 yasta cok koca bir adam degil dikkatli olun
Esrar olduğuna eminmisin kubar da bi türü onun etkisi ilk içene daha fazla etki eder

Bağımlılık yapmaz pat diye psikolojiktir aslında çevresinden uzak tutun o insanları

bugun annemle babam konuşcaklar bakalım. çok kötüydü . bilemiyorum esrar dedi yakın arkadaşı getirdi eve onu aramış tesadufen kötüyüm die. sonrasında baya kötüydü. hani bonzai içenler varya böle kitlenip kalanlar aynı onlar gibiydi. ( tv de gördügüm kadarıyla ). gerçi haklısınız 25 yaş okadarda büyük deil bende 23 yaşındayım . o götüren çocuk 15 gündür özel tedavi görüyomus. dün çıkmış gelir gelmezde abimide çagırıp gitmişler

Tahminen konuşuyorum bonzai vs değildit esrar türevi daha ağır bişeydir. Bir de ilk içişi ya etkisi daha ağır olur

Konuşsun babanız kendi oğlundan dem vursun o arkadaşları ile de selamı sabahı kessin önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…