- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- 363
- Konu Sahibi goldenpink
-
este lauder beyond paradise
daha bugün d&p de de denedim.orjinaline yakın olmuş.tenimde akasya kokusu gibi durdu.(Ki çok severim akasyayı)
ama canım bu koku benim için kesinlikle cennet değil , cehennem ! Önce nefes alamama ,boğulma hissi ,oksijenin hızla azalması .20 dakika sonra nurtopu gibi bir başağrısı ,aşırı çok aşırı yoğun geliyor bana. benim gibileri uyarmak istedim.
L'instant -guerlaine
canım bu parfüm ne kokuyor?
daha önce bu parfümün yorumlarını okuduğumda da çok ağır diyenler vardı.ama tuhaftır bana hiç öyle gelmedi.ben ağır kokuları kullanamam çünkü.hep çok çiçeksi geliyor
ama dediğin gibi canım zevk meselesi işte
van cleef and arpels feerie'yi dene bir de yeni beyaz olanı çıkmış onu çok güzeller tam cennet, şişesi de peri :)
bvlgarinin kokularını genelde seviyorum omnia amethyste kullanmıştım ben mis gibi ama hiç kalıcı olmadı bende 1 saate uçup gidiyordu koku bu kalıcı mı?Gercekten parfüm takintisi biri olarak bvlgari omnia green jade tekk gecerim bir cok parfüm denememe ragmen en cok memnun kaldigim bi koku bikeresinde otobüsteyken bile bir kiz parfümümün markasini sormustu
Canım sana kesinlikle escada especially i öneriyorum. ARADIĞIN KOKU OLDUĞUNA EMİNİM diyebilirim
arkadasım ben de senın gıbı bır parfum delısıyım .ben de cok parfum kullanmısımdır ama favorılerım hep ,dolce gabbana the one ,hypnotıc poıson olmustur .
fakat gecen hafta chloe parfumlerını koklamıstım ,bayıldım resmen .sanırım cennet kokusu perı kokusu dıyebılırız
yalnız ben oraya the one alma nıyetın de gıttıgım ıcın ,chloe'nın hangısını kokladım emın degılım .
zaten uc serısı var ; chloe (klasık) ,chloe love,chloe love İntense bu ucunu kesınlıklekoklayıp dene derım .
gercekten muthıc bebek kokusu gıbı saf bır kokusu var,sonra pudramsı bır kokuya bırakıyor kendını .
ben the one bıtsın dıyrek chloe serısınden bır tane edınecegım
Gercekten parfüm takintisi biri olarak bvlgari omnia green jade tekk gecerim bir cok parfüm denememe ragmen en cok memnun kaldigim bi koku bikeresinde otobüsteyken bile bir kiz parfümümün markasini sormustu
coco chanel mademoiselle aradığınız koku bu olabilir çok elit bir kokudur .Bir o kadarda pahalıdır ama değer mi? kesssinlikleee
evet coco mad. gerçekten elit bir koku ama biraz sentetik, doğallıktan uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?