- Konu Sahibi goldenpink
-
öyle herkesin bilmediği ama büyüleyici çarpıcı bebek gibi peri gibi kokusu olan bi parfüm?herkesin soracağı yeryüzündeki o muhteşem kokuyu arıyorum çok mu şey istiyorum=)
parfüm delisi ve yüzlerce parfüm denemiş-kullanmış biri olarak hala öyle bir koku bulamadım..
eger parfüm delisiysen ben gibi,bir koku da saplanıp kalamazsın sürekli değişim istersin..bikaç tanesini gerçekten seversin ama tekrar kullanmak için bile uzun bi ara verirsin..cennet, peri , bebek kokusu..kesinlikle ağır olmamalı, yazlık belki ilkbaharlık bir koku olabilir..yapay,sentetik kokmamalı, buram buram baharat,şeker,odun kokmamalı..kokladıkça insanı temiz,belki ferah bir yerlere alıp götürmeli..hafiften yeşillik,deniz veya beyaz çiçek kokmalı gibi geldi bana ama şuan böyle bir parfüm aklıma gelmiyor
eger parfüm delisiysen ben gibi,bir koku da saplanıp kalamazsın sürekli değişim istersin..bikaç tanesini gerçekten seversin ama tekrar kullanmak için bile uzun bi ara verirsin..cennet, peri , bebek kokusu..kesinlikle ağır olmamalı, yazlık belki ilkbaharlık bir koku olabilir..yapay,sentetik kokmamalı, buram buram baharat,şeker,odun kokmamalı..kokladıkça insanı temiz,belki ferah bir yerlere alıp götürmeli..hafiften yeşillik,deniz veya beyaz çiçek kokmalı gibi geldi bana ama şuan böyle bir parfüm aklıma gelmiyor
Arkadaşımız koklandığında cenneti hatırlatacak, kendini peri masalının içinde hissettirecek bir kokudan bahsediyor.. O da biliyor heralde peri kokusu olmadığını hemen eleştiri yapmadan önce bi mantık yürütün .
este lauder beyond paradise
daha bugün d&p de de denedim.orjinaline yakın olmuş.tenimde akasya kokusu gibi durdu.(Ki çok severim akasyayı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?