• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şöyle cennet gibi kokan bi parfüm önerin bana=)

goldenpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
1.025
4
0
İstanbul
öyle herkesin bilmediği ama büyüleyici çarpıcı bebek gibi peri gibi kokusu olan bi parfüm?herkesin soracağı yeryüzündeki o muhteşem kokuyu arıyorum çok mu şey istiyorum=)
parfüm delisi ve yüzlerce parfüm denemiş-kullanmış biri olarak hala öyle bir koku bulamadım..

valla hem parfüm delisi olup hem de yüzlerce parfüm denemiş biriysen benim sana parfümle ilgili soru sormam gerekir.çünkü şimdi ben ne desem sen o parfümü biliyorum beğenmedim diyebilirsin.mutlaka denediğin bir parfüm çıkar,söylediğin kadar parfüm denemişsen tabi.artı cennet ve peri kokusu nedir tam olarak bilemiyorum.hafif mi çiçek mi meyve mi baharat mı şipre mi odunsu mu ferah mı nasıl koku hoşuna gider? ve bence senin aradığın bu parfümü herkes arıyor ve ne yazık ki bir sonuca ulaşılamıyor.ben de aradım zamanında.:ssz:

Estee lauder beyond paradise bunu bir dene bilmiyorsan isminde cennette geçiyor hem :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
demeter- cherry blossom. kolonya yazıyor ama kalıcılığı fena sayılmaz fiyatına göre ama çok güzel kokuyor. bayıldım ben bu kokuya:)

aşırı temiz,saf bir koku CHLOE eau de parfum tavsiyemdir.chloe LOVE ise daha bebeksi ilk sıktığınızda ağır gelir daha sonra o pudramsı kokuyu alırsınız.

emporio armani-she yi tavsiye ederim kokladığımda bütün güzel duyguları hızlıca hissedebiliyorum anlatması zor..:16:

bebek kokusunu bilirim de ,peri nasıl kokar bilemedim şimdik..bilen varsa yazsın bari..

öyle herkesin bilmediği ama büyüleyici çarpıcı bebek gibi peri gibi kokusu olan bi parfüm?herkesin soracağı yeryüzündeki o muhteşem kokuyu arıyorum çok mu şey istiyorum=)
parfüm delisi ve yüzlerce parfüm denemiş-kullanmış biri olarak hala öyle bir koku bulamadım..

eger parfüm delisiysen ben gibi,bir koku da saplanıp kalamazsın sürekli değişim istersin..bikaç tanesini gerçekten seversin ama tekrar kullanmak için bile uzun bi ara verirsin..cennet, peri , bebek kokusu..kesinlikle ağır olmamalı, yazlık belki ilkbaharlık bir koku olabilir..yapay,sentetik kokmamalı, buram buram baharat,şeker,odun kokmamalı..kokladıkça insanı temiz,belki ferah bir yerlere alıp götürmeli..hafiften yeşillik,deniz veya beyaz çiçek kokmalı gibi geldi bana ama şuan böyle bir parfüm aklıma gelmiyor :1: :12:

este lauder beyond paradise
daha bugün d&p de de denedim.orjinaline yakın olmuş.tenimde akasya kokusu gibi durdu.(Ki çok severim akasyayı)

eger parfüm delisiysen ben gibi,bir koku da saplanıp kalamazsın sürekli değişim istersin..bikaç tanesini gerçekten seversin ama tekrar kullanmak için bile uzun bi ara verirsin..cennet, peri , bebek kokusu..kesinlikle ağır olmamalı, yazlık belki ilkbaharlık bir koku olabilir..yapay,sentetik kokmamalı, buram buram baharat,şeker,odun kokmamalı..kokladıkça insanı temiz,belki ferah bir yerlere alıp götürmeli..hafiften yeşillik,deniz veya beyaz çiçek kokmalı gibi geldi bana ama şuan böyle bir parfüm aklıma gelmiyor :1: :12:

böyle kokular oda spreylerinde oluyor genelde.. glade in mavi renkli okyanus kokusu tam da bu tarif gibi..:23:

cennet gibi bir koku,bana göre kesinlikle amour kenzo :) tabi yaza uygun mu orası tartışılır.
şahsen ben yaza ağır kaçacağını düşünüyorum.

Arkadaşımız koklandığında cenneti hatırlatacak, kendini peri masalının içinde hissettirecek bir kokudan bahsediyor.. O da biliyor heralde peri kokusu olmadığını hemen eleştiri yapmadan önce bi mantık yürütün . :kkk:

tam olarak tarif etmek istediğim şey buydu teşekkür ederim=)
elbette peri kokusu diye bişey yok cennet kokusu da yok henüz koklayıp da tarif eden olmadı neticede ama insana kendini alice harikalar diyarında gibi hissettiricek bi koku işte istediğim..

Gercekten parfüm takintisi biri olarak bvlgari omnia green jade tekk gecerim bir cok parfüm denememe ragmen en cok memnun kaldigim bi koku bikeresinde otobüsteyken bile bir kiz parfümümün markasini sormustu :1:

Back