Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim etmeye devam edicem inşallah koyu çizgiyi yakalarımHer ay yumurtlama olacak diye bişey yok ama 18. Güne kadar devam edin
Devam edin yapmayaMerhaba kızlar adetim bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım ama 12 gündür hiç köyü çizgi görmedim bu durumu yaşayan varmı?
21.gün yumurtlamasıda oluyor yılda birkaç defa devam edinMerhaba kızlar adetim bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım ama 12 gündür hiç köyü çizgi görmedim bu durumu yaşayan varmı?
Devam ediyorum21.gün yumurtlamasıda oluyor yılda birkaç defa devam edin
İnşallah öyledir de çift çizgiyi görürüm21.gün yumurtlamasıda oluyor yılda birkaç defa devam edin
Görürsün canım sıvı alımına dikkat et yeterDevam ediyorum
İnşallah öyledir de çift çizgiyi görürüm
Daha bu ay 20.günümde yumurtladımMerhaba kızlar adetim bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım ama 12 gündür hiç köyü çizgi görmedim bu durumu yaşayan varmı?
Daha bu ay 20.günümde yumurtladım
Adet başlangıcından sayarsak 21 gün bugün21.gün yumurtlamasıda oluyor yılda birkaç defa devam edin
O zaman bu ay yumurtlamaya olmayabilir. Testi kurallarına göre uyguladın dmiAdet başlangıcından sayarsak 21 gün bugün
Evet uyguluyorum saat 16:00 da yapıyorum her gün 2 saat öncesi sıvıyı kesiyorum ama yinede idrar yoğun gibi gelmiyor siz uyguluyormusunuz ?O zaman bu ay yumurtlamaya olmayabilir. Testi kurallarına göre uyguladın dmi
Yani ben aylardır kullanıyorum sorunsuz. 2 saat sıvı almıyorum 17.30 da yapıyorum. Çatlama görünce testi bırakıyorum. İdrarın yoğun olmasına gerek yok 3 damla yetiyor zaten. Her ay yumurtlama olmuyor maalesef belki bu ay öyle olacaktır. Ben olsam regle kadar devam ederim testeEvet uyguluyorum saat 16:00 da yapıyorum her gün 2 saat öncesi sıvıyı kesiyorum ama yinede idrar yoğun gibi gelmiyor siz uyguluyormusunuz ?
Ben kağıt tipi kullanıyorum test belki farketmez ama işte görmeyince de insanın moreli bozuluyor.ama dediğiniz gibi adet görene kadar denemeye devam edicemYani ben aylardır kullanıyorum sorunsuz. 2 saat sıvı almıyorum 17.30 da yapıyorum. Çatlama görünce testi bırakıyorum. İdrarın yoğun olmasına gerek yok 3 damla yetiyor zaten. Her ay yumurtlama olmuyor maalesef belki bu ay öyle olacaktır. Ben olsam regle kadar devam ederim teste
Anladım. Aynen devamBen kağıt tipi kullanıyorum test belki farketmez ama işte görmeyince de insanın moreli bozuluyor.ama dediğiniz gibi adet görene kadar denemeye devam edicem