Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuuum gözün aydın sonunda kurtuldun
Allah bir daha yaşatmasın ve bundan sonra çok mutlu ol inşallahh.
Canım bende az önce öbür konuna mesaj yazdım...Baktım yeni konu açmışsın...Nasılsın tatlım iyimisin? Bugün hep aklımdaydın canım.Mahkeme sonucu nasıl oldu canım....Taleplerin varmıydı yoksa anlaşmalımı boşandın canım...Dilerim bundan sonra yüzün hep güler...
gerizekalı son anda şahit getirdim 1 celsede daha uzayacaktı sonra avukatı anlaşmaya gidelim dedi..5,000 tl tazminat vermeyi kabul etti ve bitti:)
Kaç celsede bittiki canım senin? Hakkında hayırlısı olsun tatlım.Benim daha cevap vericek karşı taraf ondan sonra duruşma günü belli olucak.Bende maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtım.Para vermek istemeyecekleri için uzayacak gibi geliyor...Eşinde geldimi mahkemeye...Kendini iyi hissediyormusun? Ayyyy ne çok sor sordum ama değilmi :) Bende şimdi boşanma aşamasındayım ya merak işte...
canım yolun acık olsunn
hoşgeldin aramıza![]()
bende boşanmıştım insan nasıl rahatlar bilirim
kimliğinide değiştirdiğinde pfff herşey
3.celsede bitti cnm ama anlaşmasaydım ebnimde 2-3 celse uzardı sanırım :)) çok rahatladım inan yani artık onun işinm kalmadı bitti iş te ya yeni bi sayfa yeni bi hayat :)) rabbim seninde yardımcın olsun :)
ayyyyyyyy sana inanmıyorummmmmm başkası zannediyorum daha jeton sonradan düştü Allahımmm duaların kabul oldu desene
ne safım yaaaa yabancı gibi![]()
Tebrik ediyorum seni ben hala surunuyorum dusunuyorumda hiç cesaretim yok iyiden iyiye kendime güvenimi kaybettim bı hayvanın elinde ömrüm heba oluyor yerlinize cesur olan ben boşanma konusunda bı halt yiyemiyorum