• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sonunda buldum resimli

tatlım güzel olmuş kuaför orielle açıp üsütne sarımı boyadı yoksa o şekil mi bıraktı

açıldı boyandı. Açılmaz olaydı ondan sonra mahvoldu saçlarım. Saç derilerim yandı doktordan doktora koştum. Saçlarım kazık gibi sertleşti. Ve makyajsız hortlak gibi görünüyodum mafoldumben Saçlarımı bu şekilde açtırdığım için hiç bi boya uzun süre dayanmıyo 2 hafta akıp gidiyo. Pişmanım yahuuu :sinifsinif:

canım bande bugün kuaföre uğradım saçım açık kumral demiştim ya üstüne sarı boyasam olu mu diye sordum onlarda boya üstüne boya tutmaz dediler birz sulu orialle açarız üstüne isteiğin rengi boyarız dediler birde benim çok az diplerim geldi ama diplerin hemen sarı boyayı tutar dediler sana sorum dipleri yani kendi saçını açmıoyrlarmı açarken

canım bande bugün kuaföre uğradım saçım açık kumral demiştim ya üstüne sarı boyasam olu mu diye sordum onlarda boya üstüne boya tutmaz dediler birz sulu orialle açarız üstüne isteiğin rengi boyarız dediler birde benim çok az diplerim geldi ama diplerin hemen sarı boyayı tutar dediler sana sorum dipleri yani kendi saçını açmıoyrlarmı açarken

Bak ben onu söylemeyi unutmuşum diplerim civciv sarısı boyalı olan kısımlar bal sarısı olmuştu berbat bi görüntüydü hastalıklı gibi :(

Back