• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sonunda buldum resimli

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
saçını açtırıp sarıya boyayanlar diye bir konu açmıştım ama kimseden tık çıkmadı bende geçmiş konulara baktım bir arkadaş saçı kızılken ilk önce palette yoğun açıcıyla açmış üzerine sarı boyamış fotoları ekledim size yeterli gelmezse geçmiş konularda
''palette yoğun açıcı ve kolesyon yoğun açıcı kullananlar'' sayfasına bakabilirisiniz

Eklentiler

• $paletteyle açılmış.jpg
    $paletteyle açılmış.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 1.356
  • $boyanmış hali.jpg
    $boyanmış hali.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 1.216
  • $boyanmış hali 2.jpg
    $boyanmış hali 2.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 384
Kızıldan mı dönmüş bu saç? Güzel duruyor... Benimde saçım kızıl, sarıya dönmek istiyorum ama iyice akmasını bekliyorum sarı boyatmak için( beyazlarda fırladı her yerden)

bu sac acılık boyanmısmı sadece acılmıs mı bence cok guzel olmus palette acıcı boyle acıyormu ya boyalı sacı,bana parfumerıde boyalı sacı acmaz demıslerdı benımde sacımda cıkolata kahve var ama uclar daha koyu sıyah vardı bunla ucları acıp esıtleyıptemı boyasam,sacı yıpratmamısta galıba

bende reflex kullanıcısından alıntı yaptım onada mesaj atıp sorabilirsiniz o kızıldan açmış saçını demekki boyalı saçada oluyor deneyenler yine resim koysun burdan devam edelim olurmu arkadaşlar

Bende kızıldan açtırdım sarı yaptırdım ama beceriksiz kuaför saç derilerime kadar yaktı. Yaralar oluştu kafamda kabuklar bağladı doktor saçların dökülebilir dediğinde töbe ettim ben sarıya. Çok dikkat etmek lazım kızlar.

bende hamile kaldığımdan beri boyamıyordum yıllardırda röfle yaptırıyordum ama derimde sorun olmuoyrdu iki aydırda paletteyle boyuyorum ama yine derimde soyulmalar başladı bana boya yaramıyor galiba

benim arkadaşımda düz boyayla açıcı kullanmadan açmış saçını ...........şimdi sapsarı platin rengi harika duruyo..bide boya boyayı açmaz derler..

bende 17 yaşımdayken kendi koyu kumral saçımın üstüne sürekli akoleston açık kumral boyuyordum turuncu bir sarı oluyordu ama herkes beğeniyordu git gide açıldıkça açık kumral ve daha sonra üzerine platin sarısı boyamaya başlamıştım tamamen bütün saçım platin sarısı olmuştu ama dipler koyu kumral olduğu için boyayınca turuncu oluyordu yavaş yavaş açmak lazım

ben şimdi paletteden devam ediyorum ilk önce kumral 7.0 boyadım akınca 8.0 açık kumral boyadım ama hala çok koyu geliyor gözüme bir sonraki boyamada dibim gelince 9.0 koyu sarı boyucam resim koymak istiyorum ama telefondan hiçbelli olmuyor kafanız daha çok karışır biraz koyu oluyor ama güzel turuncu olmuyor 2-3 hafta içinda sarı boyayınca yine yazarım

bence açtıktan sonra altın sarısı yerine küllü sarı boyannsaydıdaha hoş dururdu altın sarısındada hafif kızıllık oluyor çünkü, küllü ise kızıllık alıyor

Back