Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ultrason sonucnuzuda sonucunuzunda söyleyin demiştiniz. Bugün gittim 2.5 mm kist nodül varmis. Ameliyatlik değilmiş ama her ay kontrole gitmem gerekiyormis .gebe kalmamami söyledi .küçükmis yani nodulD vitamini çok düşük benim de gebelikten önce 5’ti takviye kullanıyorum hala. D vitamini eksikliği üreme sorunlarından tutun depresyona kadar bir çok hastalığa sebep oluyor. İhmal etmeyin.
Bugün ultrason a gittim ve nodül oldugunu ama küçük olduğunu söyledi. İlaç kullanmami her ay kontrole gelmemi söyledi. Allah razı olsunGraves geçirdim benim de böyleydi, bu kadar düşük tsh troid fırtınası gösteriyor demişti doktorum gerçekten ciddi bir durum olabiliyor,bol bol dinlenin, ilacınızı aksatmayın, nabzınızı mümkünse günde bir defa ölçün çünkü 120 üzeri sıkıntı, acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsunBugün ultrason a gittim ve nodül oldugunu ama küçük olduğunu söyledi. İlaç kullanmami her ay kontrole gelmemi söyledi. Allah razı olsun
Mrb ultrasonda ne cikti acabaTabi paylaşırım
Nodul çıktı .2.5 ilaç mm tedavisi gördüm .çok şükür düzeldi. .4 tane içtiğim ilaçi şuan günde 1 taneye indiMrb ultrasonda ne cikti acaba
Bendede doğuştan oluşmamış bir tiroid var ömür boyu tedavi görmem gerekiyor doğduğumdan beri kullanıyormuşum şuan 21 yaşındayım ama sizinki anladığıma göre tsh değeriniz düşükmüş o zaman tiroid bezleriniz hızlı çalışıyor sanırım tsh yüksek çıkınca yavaş çalışıyor çünkü sürekli kan verdiğim için hastalığımı iyi biliyorum... Bide doktor ilaç tedavisiyle düzelir falan dedimi yoksa ömür boyu kullanıcaksınız bunu gibisinden bişimi dedi?Benim tsh da 0,01 ultrason bakıldı nodül var ama tiroid yok lenfler düzgün dedi.t3 t4 normal değerler içinde benim ama tsh çok düşük.kandaki iyota bakacak bide yine tiroid ile ilgili bakacak sanırım.Çaresi var dimi bunun düzelir umarım çarpıntı vs çok oluyor bende ama başka sıkıntım yok çok şükür.D vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Haftaya kontrole gidicem.Bende sadece tsh çok düşük.Ama bu tsh bloke edici antikor (antiTPO ) t3 -t4 normal değer aralığında.İdrarda iyot baktı bana onun sonucunu gidince görücem.Bide sintigrafi çekildim onda da nödül olduğu görüldü onda da bu şekilde yazıyor ( Tiroid bezi her iki lobu ve isthmus hiperplaziktir.Radyoaktivite dagulim non-homojendir. Sag lob orta polde artmis aktivite tutulumu izlenmis olup ekstra noduler alanlarda hafif supresyon görülmektedir.) ama tanımlayamadım ne demek olduğunu.umarım kötü durumda değilimdir biraz korkuyorum açıkçası bu arada ultrasonda da nödül yazıyordu zaten doktor sadece seneye kontrole gel yeter dedi.Bendede doğuştan oluşmamış bir tiroid var ömür boyu tedavi görmem gerekiyor doğduğumdan beri kullanıyormuşum şuan 21 yaşındayım ama sizinki anladığıma göre tsh değeriniz düşükmüş o zaman tiroid bezleriniz hızlı çalışıyor sanırım tsh yüksek çıkınca yavaş çalışıyor çünkü sürekli kan verdiğim için hastalığımı iyi biliyorum... Bide doktor ilaç tedavisiyle düzelir falan dedimi yoksa ömür boyu kullanıcaksınız bunu gibisinden bişimi dedi?
İlaç henüz vermedi onu haftaya öğrenicem.İlaç vs mi verir mi bilmiyorum.tsh normal seviyeye çekmek için verebilir sanırım.Bende şikayet olarak en çok çarpıntı belirgin.O da her zaman değil.Heyecanlı anlarda belirgin.Bide hızlı çalıştığı İçin tuvalete çok çıkma var onun dışında bi şikayetim çok yok şükür kiBendede doğuştan oluşmamış bir tiroid var ömür boyu tedavi görmem gerekiyor doğduğumdan beri kullanıyormuşum şuan 21 yaşındayım ama sizinki anladığıma göre tsh değeriniz düşükmüş o zaman tiroid bezleriniz hızlı çalışıyor sanırım tsh yüksek çıkınca yavaş çalışıyor çünkü sürekli kan verdiğim için hastalığımı iyi biliyorum... Bide doktor ilaç tedavisiyle düzelir falan dedimi yoksa ömür boyu kullanıcaksınız bunu gibisinden bişimi dedi?