Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm d vitaminin eksik
Tiroidin fazla çalışıyor
Fazla çalışmasının sebebi nedir acaba .sinir sitres adet düzensizliği vs gibi şeyler yapıyormuş odabende var salı günü nasipse ultrason a gidicem tüm tahlillerimi yaptım troidden de gebelik olusmuyormus galiba bende deniyorm ama 2 yıldır olmuyor gercekden tedavi olmam lazım ama ben nasıl troidi düzene koyabilirim tabi ilaç kullanmam lazım di doğal yolla koymaya çalışcm inşallah teşekkürler
Hiper troid zararlı mı.Canım hiper tiroidin var ilaç verirler inşallah bebeğini kucağına alırsın
İyi kolesterol kötü sanırım kaliteli gıda pek yemiyorsunuz.(kuruyemiş, baklagil gibi iyi kolesterolu arttıran besinler) Kalp hastalığı riski oluşur ilerde. Troide baktırın en kısa zamanda. D vitamini genel sorunumuz hepimizin düşük eczaneden alınan basit d vitaminleri ile çözülür.Bakarmısınız bilgisi olan. Varmı ?
Çok geçmiş olsun. Tahlillerimi yaptım sadece ultrason kaldı o da salı günü nasipse .bazen hiç birşey yapasim gelmiyor yemeklerden sonra uyku basıyor.D vitamini çok düşük benim de gebelikten önce 5’ti takviye kullanıyorum hala. D vitamini eksikliği üreme sorunlarından tutun depresyona kadar bir çok hastalığa sebep oluyor. İhmal etmeyin.
Şu son zamanlarda abur cubur asitli içecekler azaltmaya çalışıyorum bazen kalp sıkışması oluyor duramıyorum yerimde kendimi düzenek koymam lazım sağlık beslenirsem bir nebzede olsa azalır belki.İyi kolesterol kötü sanırım kaliteli gıda pek yemiyorsunuz.(kuruyemiş, baklagil gibi iyi kolesterolu arttıran besinler) Kalp hastalığı riski oluşur ilerde. Troide baktırın en kısa zamanda. D vitamini genel sorunumuz hepimizin düşük eczaneden alınan basit d vitaminleri ile çözülür.
Hepsi düzensiz beslenmeden ve stresden kaynaklı aslında kafamda hepsini bitirmem lazım aslında ikinci bebek düşünüyoruz ama son 2 yıldır olmuyor demekki bu tahlillerde TSH dende olabilir.Hipertirodin var.
Yaşına göre hdl değerin çok düşük.
D vit eksikliğin var var.
Trigliserit sınırda yüksek.
Evet hipertiroidi gebeliği engelliyor. Kilo verir düzenli beslenirsen hdl ve trigliserit de düzelir. D vitamini düşük olmayan insan yok zaten. Geçmiş olsun.Hepsi düzensiz beslenmeden ve stresden kaynaklı aslında kafamda hepsini bitirmem lazım aslında ikinci bebek düşünüyoruz ama son 2 yıldır olmuyor demekki bu tahlillerde TSH dende olabilir.
Çarpıntın hipertiroiddenŞu son zamanlarda abur cubur asitli içecekler azaltmaya çalışıyorum bazen kalp sıkışması oluyor duramıyorum yerimde kendimi düzenek koymam lazım sağlık beslenirsem bir nebzede olsa azalır belki.
Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar Allah razı olsunEvet hipertiroidi gebeliği engelliyor. Kilo verir düzenli beslenirsen hdl ve trigliserit de düzelir. D vitamini düşük olmayan insan yok zaten. Geçmiş olsun.
Biran önce hastaneye gitmem lazım. Allah razı olsun ablacmÇarpıntın hipertiroidden
Merhaba bilgi vermek istemiştim bugün gittim .zehirli troid olduğunu söyledi doktor .ilaca başladı Sabah akşam ikişer tane. 9 Mayıs ultrason randevum var.Evet hipertiroidi gebeliği engelliyor. Kilo verir düzenli beslenirsen hdl ve trigliserit de düzelir. D vitamini düşük olmayan insan yok zaten. Geçmiş olsun.
Merhaba. Ultrason sonuncusunuzu da paylaşırsınızMerhaba bilgi vermek istemiştim bugün gittim .zehirli troid olduğunu söyledi doktor .ilaca başladı Sabah akşam ikişer tane. 9 Mayıs ultrason randevum var.