• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sonuçlarımı yorumlarmısınız acaba ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patatessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
553
293
23
27
Rica etsem sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar doktorum yoktu o yüzden gösteremedim ..

Eklentiler

• D2C0A379-7961-4846-9906-D204E4BA5022.jpeg
    D2C0A379-7961-4846-9906-D204E4BA5022.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 145
  • 443157B3-052E-44E0-AF1E-71D1C17E3D0A.jpeg
    443157B3-052E-44E0-AF1E-71D1C17E3D0A.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 136
  • E1E3340B-89D6-4E74-8DD1-91C606FC24C4.jpeg
    E1E3340B-89D6-4E74-8DD1-91C606FC24C4.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 112
Rica etsem sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar doktorum yoktu o yüzden gösteremedim ..
Canım biyoloji öğretmeniyim ben. Asla doktor olmaz ama biyokimya yüksek lisansım var sadece kendi fikrimi söyleyeceğim. İltihap var vücudunda, crp normalde 0-0.5 aralığı bekleriz. Hormonlardan fsh da yükseğe yakın, kistin var mı? Benim çikolata kistim var fsh 5-6 oluyor genelde kadın doğumcum yüksek diyor 🤷🏻‍♀️ Tüp bebek yaptıracağı biz sanırım

Canım biyoloji öğretmeniyim ben. Asla doktor olmaz ama biyokimya yüksek lisansım var sadece kendi fikrimi söyleyeceğim. İltihap var vücudunda, crp normalde 0-0.5 aralığı bekleriz. Hormonlardan fsh da yükseğe yakın, kistin var mı? Benim çikolata kistim var fsh 5-6 oluyor genelde kadın doğumcum yüksek diyor 🤷🏻‍♀️ Tüp bebek yaptıracağı biz sanırım
Adetin son gün sonuçları akşam üzeri başka doktora şans eseri gösterdim sonuçlarımı gayet iyi dedi hepsi bilmiyorum aklıma takıldı şimdi 🤷🏼‍♀️

Referans değeri 0-8 gözüküyor benim 3,45 çıkmış 😕🤲🏻 Doktor kist filan yok dedi çok şükür ama yumurtanda 5 tane var şuan dedi hani bilmiyorum daha ne olur ne konuşulur 🤷🏼‍♀️

Nasıl yani benim fsh ım 8 9 aralıgında cıkıyor, 3 farklı doktor normal dedi şimdi benimki baya mı yüksek o zaman

Yani bilemiyorum her laboratuvarın referans aralıkları farklı olur ne bileyim 3 doktor normal diyince hiç üstüne düşmemiştim içime kurt düştü şimdi🤔
Benimde estrol 35 ya bazı sitelerde çok düşük filan yazmışlar resmen psikolojim yerle bir oldu ..

Benimde estrol 35 ya bazı sitelerde çok düşük filan yazmışlar resmen psikolojim yerle bir oldu ..
O zaman ben öleeem benimki 26 😂 takma canım ya doktorlar bana normal dediler hep yani henüz bir bebek sahibi de olabilmiş değilim belki de cok normal değil bilemicem😁ama senin sonucların iyi bence bilare baska bir doktora daha sor burda karıştırma kafanı bence hiç birimiz doktor değiliz ki her kafadan bi sesiz😁

Aynen benimde o aralıkta çıkıyor. Normal dendi. 🙄
Doktorlar genelde üstüne düşmüyor bakıyor sonuçlara laboratuvar aralagındaysa normal deniyor alt sınırda veya üst sınırda olması onları hiiç ilgilendirmiyor, normal diyip yolluyolar bende normal kabul ediyorum napiyim😁 ince eleyip sık dokuyan doktor bulmak zor

Her yerde farklı bir şey yazıyor. Ben anlamadım ne doğru ne yanlış. Doktorlar da dediğiniz gibi iyi diyip yolluyor şaka gibi

Back