- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
- Konu Sahibi patatessss
Rica etsem sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar doktorum yoktu o yüzden gösteremedim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif canım gebelik yok demekRica etsem sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar doktorum yoktu o yüzden gösteremedim ..
Canım biyoloji öğretmeniyim ben. Asla doktor olmaz ama biyokimya yüksek lisansım var sadece kendi fikrimi söyleyeceğim. İltihap var vücudunda, crp normalde 0-0.5 aralığı bekleriz. Hormonlardan fsh da yükseğe yakın, kistin var mı? Benim çikolata kistim var fsh 5-6 oluyor genelde kadın doğumcum yüksek diyorRica etsem sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar doktorum yoktu o yüzden gösteremedim ..
Gebelik için değil hormonlarıma baktırmak için yaptırmışım adetin son günübeta hcg 0.5 gebelik yok demektir.
Çok teşekkür ederim ama zaten ben kontrol amaçlı adetin son günü yaptırdım hormonlarım için yani :)Negatif canım gebelik yok demek
Adetin son gün sonuçları akşam üzeri başka doktora şans eseri gösterdim sonuçlarımı gayet iyi dedi hepsi bilmiyorum aklıma takıldı şimdiCanım biyoloji öğretmeniyim ben. Asla doktor olmaz ama biyokimya yüksek lisansım var sadece kendi fikrimi söyleyeceğim. İltihap var vücudunda, crp normalde 0-0.5 aralığı bekleriz. Hormonlardan fsh da yükseğe yakın, kistin var mı? Benim çikolata kistim var fsh 5-6 oluyor genelde kadın doğumcum yüksek diyorTüp bebek yaptıracağı biz sanırım
Referans değeri 0-8 gözüküyor benim 3,45 çıkmışCanım biyoloji öğretmeniyim ben. Asla doktor olmaz ama biyokimya yüksek lisansım var sadece kendi fikrimi söyleyeceğim. İltihap var vücudunda, crp normalde 0-0.5 aralığı bekleriz. Hormonlardan fsh da yükseğe yakın, kistin var mı? Benim çikolata kistim var fsh 5-6 oluyor genelde kadın doğumcum yüksek diyorTüp bebek yaptıracağı biz sanırım
Nasıl yani benim fsh ım 8 9 aralıgında cıkıyor, 3 farklı doktor normal dedi şimdi benimki baya mı yüksek o zamanCanım biyoloji öğretmeniyim ben. Asla doktor olmaz ama biyokimya yüksek lisansım var sadece kendi fikrimi söyleyeceğim. İltihap var vücudunda, crp normalde 0-0.5 aralığı bekleriz. Hormonlardan fsh da yükseğe yakın, kistin var mı? Benim çikolata kistim var fsh 5-6 oluyor genelde kadın doğumcum yüksek diyorTüp bebek yaptıracağı biz sanırım
Maşallah yumurtan ne güzel :) benim 1-2 tane sadece. Hayırlısıyla hamil kalırsın inşReferans değeri 0-8 gözüküyor benim 3,45 çıkmışDoktor kist filan yok dedi çok şükür ama yumurtanda 5 tane var şuan dedi hani bilmiyorum daha ne olur ne konuşulur
![]()
Teşekkür ederim canım benim belki yaşla ilgilidirMaşallah yumurtan ne güzel :) benim 1-2 tane sadece. Hayırlısıyla hamil kalırsın inş
0-8 göre değerlendirirsek gayet normal benceNasıl yani benim fsh ım 8 9 aralıgında cıkıyor, 3 farklı doktor normal dedi şimdi benimki baya mı yüksek o zaman
30 yaşındayım ben, sen?Teşekkür ederim canım benim belki yaşla ilgilidir![]()
Yani bilemiyorum her laboratuvarın referans aralıkları farklı olur ne bileyim 3 doktor normal diyince hiç üstüne düşmemiştim içime kurt düştü şimdi0-8 göre değerlendirirsek gayet normal bence
21 :)30 yaşındayım ben, sen?
Benimde estrol 35 ya bazı sitelerde çok düşük filan yazmışlar resmen psikolojim yerle bir oldu ..Yani bilemiyorum her laboratuvarın referans aralıkları farklı olur ne bileyim 3 doktor normal diyince hiç üstüne düşmemiştim içime kurt düştü şimdi![]()
O zaman ben öleeem benimki 26Benimde estrol 35 ya bazı sitelerde çok düşük filan yazmışlar resmen psikolojim yerle bir oldu ..
Aynen benimde o aralıkta çıkıyor. Normal dendi.Nasıl yani benim fsh ım 8 9 aralıgında cıkıyor, 3 farklı doktor normal dedi şimdi benimki baya mı yüksek o zaman
Doktorlar genelde üstüne düşmüyor bakıyor sonuçlara laboratuvar aralagındaysa normal deniyor alt sınırda veya üst sınırda olması onları hiiç ilgilendirmiyor, normal diyip yolluyolar bende normal kabul ediyorum napiyimAynen benimde o aralıkta çıkıyor. Normal dendi.![]()