- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Neredeyse herkes anlıyor artık bunlardan.zaten siz değil isteyen doktor anlayacak sonuçlardan...
Adettin kaçıncı günü test yaptığınız önemli olan bu değerleriniz adetin 3. Günü yapılmamış sankiKızlar ilk defa bebek için gittim hastaneye alttan baktı sonrada kan tahlili istedi hiç anlamıyorum anlayanlar lütfen bakabilirmi sonuçlarımda bi sıkıntı var mı Eki Görüntüle 2706062
Estadriol bana yüksek geldi. Fsh, lh, amh kaç
Adet gününe göre daha mı anlaşılır bi sknuç alınır yaniAdettin kaçıncı günü test yaptığınız önemli olan bu değerleriniz adetin 3. Günü yapılmamış sanki
EvetAdet gününe göre daha mı anlaşılır bi sknuç alınır yani
Anladım canım ama işte dediğim gibi ilk defa gidiyorum ilk alttan baktı bi fitille krem verdi enfeksiyon için sonra kan tahlili istedi aynı zamanda eşimden sperm testi istedi bunlara bakalım ondan sonra gerekirse rahim filmi çeker idrar testi alırız dedi hiç adet gününü sormadı alttan baktığında hiç bi sıkıntın yok akınto dışında dedi onun için de ilaç verdi cuma günü gidicem bakalım ne dicek cevaplarınız için teşekkür ederimTSH FSH AMH LH PROLAKTİN bunlar reglinin 2. 3. Günü yapılıp öyle değerlere bakılıyor gebelik için önemli olan değerler bunlar onun dışında siz tam kan sayımı gibi bişey yaptirmissiniz sanırım siz reglinin 2. Veya 3. Günü gidin eniyisi öyle kan aldirinya
Rica ederim doktorun biliyordur zaten bu tahlilleri de ister diye tahmin ediyorum çünkü hangi doktora gidersen git eğer bir süredir bebek için uğraşıyorum dersen bu tahlilleri ister ama yeni düşünüyorum dersen ve yaşın eğer 35 nin altındaysa 12 ay gibi bir sürede çocuk olma ihtimali olduğu için hemen kan tahlili falan olayına girmeyenler de var tabiAnladım canım ama işte dediğim gibi ilk defa gidiyorum ilk alttan baktı bi fitille krem verdi enfeksiyon için sonra kan tahlili istedi aynı zamanda eşimden sperm testi istedi bunlara bakalım ondan sonra gerekirse rahim filmi çeker idrar testi alırız dedi hiç adet gününü sormadı alttan baktığında hiç bi sıkıntın yok akınto dışında dedi onun için de ilaç verdi cuma günü gidicem bakalım ne dicek cevaplarınız için teşekkür ederim
Anladım teşekkür ederimRica ederim doktorun biliyordur zaten bu tahlilleri de ister diye tahmin ediyorum çünkü hangi doktora gidersen git eğer bir süredir bebek için uğraşıyorum dersen bu tahlilleri ister ama yeni düşünüyorum dersen ve yaşın eğer 35 nin altındaysa 12 ay gibi bir sürede çocuk olma ihtimali olduğu için hemen kan tahlili falan olayına girmeyenler de var tabi
Adetin 23.gunumu baktı bu tahlillere.Yumurtlama olup olmadigini görmek için yapıyorlar. Progesteron ve estrodiol çok yüksek. Benimde yüksek çıkmıştı. Doktor hamilelik ihtimalin yüksek demisti ama hamile değildim. Umitlendirmek istemem ama öyle yorum yapmıştı.Anladım canım ama işte dediğim gibi ilk defa gidiyorum ilk alttan baktı bi fitille krem verdi enfeksiyon için sonra kan tahlili istedi aynı zamanda eşimden sperm testi istedi bunlara bakalım ondan sonra gerekirse rahim filmi çeker idrar testi alırız dedi hiç adet gününü sormadı alttan baktığında hiç bi sıkıntın yok akınto dışında dedi onun için de ilaç verdi cuma günü gidicem bakalım ne dicek cevaplarınız için teşekkür ederim
Evet o günlerde yaptı gerçekten mi inşallah öyledir teşekkür ederim Allah razı olsun cevaplarınız için yarın yine gidicem tekrar sorarım size olur muAdetin 23.gunumu baktı bu tahlillere.Yumurtlama olup olmadigini görmek için yapıyorlar. Progesteron ve estrodiol çok yüksek. Benimde yüksek çıkmıştı. Doktor hamilelik ihtimalin yüksek demisti ama hamile değildim. Umitlendirmek istemem ama öyle yorum yapmıştı.
Ne demek tabi sorabilirsinizEvet o günlerde yaptı gerçekten mi inşallah öyledir teşekkür ederim Allah razı olsun cevaplarınız için yarın yine gidicem tekrar sorarım size olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?