Kızlar sonuçlarıma bakar mısınız ?

Merhaba LH değeri FSH değerinden yüksek olunca PCO var diyolar benimde herşeyim gayet normal ama değerlerim sizinki gibi çocuk mu düşünüyorsunuz ?
evet düşünüyorum omüde davut güven hocaya gidiyorum takıntılıyım bir senelik evliyim daha tüp filmi istedim o da normal 6 ay gelme daha dedi herseyin normal dedi ama nette 10 üstü olmasın diyor benim değer aralığım en üst sınır 12b ben hangisini baz alcam 6 doktor gezdim su testler yüzünden herkes aynısını diyor ultrasonla bakıyolar herseyin cok iyi git bu kadar

Nerde oturuyorsunuz peki

Benim lh değerim 6 dan 2,97ye düşmüş sorun yok dedi doktor. Çok mu düşük acaba?

Kızlar 2 doktora gittim ikiside amh değerime bakmamış
Son sonuçlarım lh 2,97
Fsh 6,68
Tsh 2,17
E2 16 normal midir sizce gerek mi duymadılar anlamadım

Aşılama yada tüp bebek denediniz mi birde size tavsiyem iyice araştırıp iyi bir doktora gözükmeniz şehrinizde ismi belli bir doktor varsa gerekirse şehir dışına çıkma ihtimaliniz varsa şehir dışında da bir çok iyi doktor var gozukun derim doktorlar neden var yardımcı olmak ve çözüm yolu bulmak için anlasilan gittiğiniz doktorlar size bir çözüm bulmaya çalışmamış mesela bende çok doktor gezerim birisi var der birisi yok der doktorun sağlamıni bulmak önemli ve birde şöyle dusunun herseyiniz normal o halde hala olmuyorsa belki zamanı değildir Rabbim zamanını bekliyordur Allah'tan ümit kesilmez canım stres yapma hiç beklenmedik bir anda güzel haberlerle karşılasirsin inşallah

şöyle yurtdısında da göründüm başka şehirde de aşılama ve tüp bebek önermedi hiç bir doktor her seyin normal git dene dediler. bende 8 aydır deniyorum ama olmuyor su tahliller kafamı karıstırdı sadece

Eşinize tahlil vs yapıldı mı

Hepsi yapildi canim her sey normal sebep yok sanirim fazla stres bunun nedeni baska bir aciklama yok cunku
Olabilir cnm sende stresi at köşeye git yürüyüş yap temiz hava al ugrascak böyle kafanı dagiticak bişey bul ve çocuk düşüncesini biraz hafiflet ona odaklanma yani bir bakmışsın hamilesin benim arkadaşlarım çok düşünürsen de olmaz demişti kendini rahat birakicaksin sanki aklında çocuk yapmak yokmuş gibi bak o zaman supriz olur sana da Allah'ın izniyle peki hiç mi çocuğun yok yoksa ikinciyi falan mı düşünüyorsunuz eğer ilki dusunuyorsaniz belinin altına yastık koy hiç kalkma yumurtlama döneminde daha çok beraber olmaya bak ikinci cocuksa zaten az Cok bilirsin neler yapman gerektiğini baktın bir süre yine olmuyor bence tüp bebek merkezine gidip bide orayla görüş Allah'ım hiç bir kadının kucağını boş birakmasin inşallah seninde en kısa sürede Rabbim önce rahmine sonra kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…