Kızlar sonuclarima anlayan baksın nolur

Hayatiminanlami3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
673
548
34
Kızlar gaita testi yaptırdım,hemogram falan yaptılar geçen yazmıştım isalle beraber kan gelmesi vardı,sonuçları doktora göstereceğim ama randevuma daha 1 hafta var,bilgisi olan yazabilirmi netten bakınca bır sürü şey çıktı karmaşık anlamadım korktum birazda ,bilen veya yaptıran varsa beni aydınlatsın nolur
IMG_20240523_233243.jpg

Ayy inanamıyorum ya panikten yerlerini karıştırmış 🤦 çok teşekkür ederim demeseydiniz gidene kadar kafamda davullar calacakti 😵‍💫 çok sağolun🙏
Olur öyle bazen ☺️ panik yapmayın gelen kan bir çok sebebe bağlı olabilir bazen enfeksiyonlardada bu şekilde kan gelebiliyor. İshal diyeti yapın, temiz beslenin probiyotik takviyesi alın, Allah dermansız dert vermesin pozitif bile olsaydı çözümü tedavisi var.

Kızlar gaita testi yaptırdım,hemogram falan yaptılar geçen yazmıştım isalle beraber kan gelmesi vardı,sonuçları doktora göstereceğim ama randevuma daha 1 hafta var,bilgisi olan yazabilirmi netten bakınca bır sürü şey çıktı karmaşık anlamadım korktum birazda ,bilen veya yaptıran varsa beni aydınlatsın nolurEki Görüntüle 3431611

Gaita ile hepatit b sonucu alakasini anlayamadim ama paylastiginiz sonuc sadece hepatit b gecirmediginizi gosteriyor.

X