Gebeliğe Hazırlık Kızlar soğan kürü hakkında bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
36
Kızlar ben diğer adetimin ilk günü ile beraber soğan suyu içmiştim 15 gün ve şuan adet oldum bitti tekrar adete 10 gün kala mi basliyayim ya çocuk olurda düşer ise veya simdimi başlayayım çok içmekte iyi değil diyorlar ne yapacağımı şaşırdım

Ben içemedim 5 gün anca içebildim ama yumurtlamaya kadar içiliyor diye biliyorum.son 10 gün içmeyin allah göstermesin düşük falan olur

Ben içemedim 5 gün anca içebildim ama yumurtlamaya kadar içiliyor diye biliyorum.son 10 gün içmeyin allah göstermesin düşük falan olur
Valla ikinci ayda öyle yazmış Saraçoğlu bende ikilemde kaldım acaba yarın mi baslasam

Adetliyken sogan kürü kullanma canim. Adet bitiminden 2 gun sonra baslicaksin yani adetinin 1.gununu saydiginda 7.gunde baslamis olacaksin.. ve 10 gun kullanman yeterli. Yumurtlama gunu ve sonrasi kullanmamalısın.

Adetliyken sogan kürü kullanma canim. Adet bitiminden 2 gun sonra baslicaksin yani adetinin 1.gununu saydiginda 7.gunde baslamis olacaksin.. ve 10 gun kullanman yeterli. Yumurtlama gunu ve sonrasi kullanmamalısın.
Bende adetimin birinci günü başlamıştım korkuyordum çocuk düşer diye dur yarın başlık 10 gün kullanim bunuda

Bakın sitesinde kullanımı böyle.
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ile birlikte testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir. Sonrasında kullanılacak olan bitki karışımı için danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soğan suyu bu ay kullandım şuan doktordayım kist oluşmuş hemde 3 tane 43mm 10mm diye şimdi iğne vurup aspire etcekler kan sonucuma göre bende kist yoktu 9 ocak kontrolüm de iğnelere başlıcaktım tüp bebek için başlayamıyorum şimdi

Herkes de ayni sonucu vermiyor Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…