Kızlar ben birisine çok sinirlenince kalp tışlarım hızlanıyor bu normal midir Sizde de oluyormu ekg çektirdim normal çıktı ama korkuyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin (
sinirlenince heyecanlanınca hatta korkunca benimde kalp atışlarım çok yükselir vücut adrenalin seviyesini arttıtıyor dolayısıyla kalp atışı yükseliyor doğla bir durum panik yapmayın
ayrıca belirteyim bende panikatak ve ankseyite var o sebeplede normalden çok daha hızlı atım oluyor ekg bende çektirdim düşündüğümden normal bir durum olduğunu öğrendim eğer sizde bu durumdan korkuyorsanız pskolojikte bir sebebi olabilir
Teşekkürler cevabın için incinaz .Ben bir sene kardiyoloji polikliniğinde çalıştım gitgide kendimde çeşitli hastalıkları gördükçe şu varmı bu varmı düşüncesi doğdu devamlı doktora gidiordumen sonunda işten çıktım .... ondan sonra kendi kalp atışlarıma kafayı taktım ama gerçekten çok sinirlenince hızlı atıyor bunun farkındayım belkide psikolojiktir herkeste vardır bekide
Normaldir
Heyecan,stres,öfke gibi durumlarda salgılanan hormalar sempatik sinirleri uyarıyor
Siz doktora danışmışsınız o size daha doğru bilgi verir zaten
Kızlar ben birisine çok sinirlenince kalp tışlarım hızlanıyor bu normal midir Sizde de oluyormu ekg çektirdim normal çıktı ama korkuyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin (
Allah yardımcın olsun caanım aynı durum bende de var hatta bastan asagı uyusuyorum kalbim sıkısıyor ve ülser den dolayı direk midem etkileniyor acıkcası kendimden geciyorum.henüz 23 yasındayım 4 senelik evliyim stresten oluyor bunların hepsi bide cocuklugumda da gergin bi yapım vardı zaten .sinir stres insanın ömrünü kısaltıyor.
tek yapacagın biraz sabırlı ve geniş olmak yoksa bu sana olan cogu insanın basındadır eminim.ha de ki sen ne kadar genişsin eskisinden daha genişim emin ol ve cok iş e yarıyor.streslenerek insan sadece kendine ediyor.
bende de oluyor canım hemde yerinden çıkıcak şekilde ağzımın içinde atıyor sanki kalbim.yalnız bende ansikeyete bozukluğu var yani bir çeşit panik atak o yüzden olduğunu sanıyorum çevremde de gürültü kavgadan hoşlanmam kendim içinde illa kafaya taktıysam kıyametler koparırım o ayrı iyi gelmiyor bizim gibilere ama ne yapcan
Benim de aynen böyle oluyor hatta bazen ağzımın için de attığını hissediyorum... Ama sanırım normal bir durum o an ki adrenalin yükselmesiyle alakalı olsa gerek.
bende ritim bozukluğu var, kafasına göre atıyor.
sinirlenince kalbimin atışlarını göğsümde hissediyorum resmen sanki göğsümden fırlayacakmış gibi oluyor.