• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizin hamilelik belirtileriniz nelerdi ?

trgt111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
53
16
3
kızlar eşimle cocuk düşünüyoruz daha öncede buna benzer bi konu açmıştım ama sonra ara vermiştik 1 sene kadar suan tekrar düşünüyorum 2 aydın da korunmuyoruz . Böyle farkettiğim bazı durumlar var sizle de paylaşmak istedim belki psikolojikte olabilir ama burda sizlerle konusunca da rahatlıyor insan öncelikle göğüslerimde bir dolgunluk var bide yaklaşık 1 haftadır belimde az az agrılar oluşmaya başladı adet oldum gecikme de olmadı ama adetimde çok değişikti geçti acıkcası anlamadım şimdide böyle biraz akıntım var he birde yemek yedikten sonra kan sekerim dusukmus gibi hissediyorum birşeyler yeme isteği var böle 2 haftadır . Enterasan durumlar da var eşim ikiz çok istiyor birkaç kişiyle görüştüm tanışmadım veya yeni tanıstıgım insanlarda aa bebek mi düşünüyorsun bak ikiz görüyorum vs gibi seyler sölüyolar kafam baya karsık yani daha adetime 15 gün kadar var sizce hamile olabilirmiyim:)

Bende göğüslerde bi değişim olmamıştı kasık ağrılarım vardı böyle arada vajinama bıçaklar saplanıyodu bende adetıme bıkac gun kala oylesıne bı test yapayım dedım nasıl olsa cıkmıcana emınımdım cunkı 1.5yıl boyunca hep hüsrandı cıkınca bende ınanamamıstım ılk hcg degerım 48küsürdü sonra gıderek arttı ama 12.haftamda dusuk yaptım malesef

Bende göğüslerde bi değişim olmamıştı kasık ağrılarım vardı böyle arada vajinama bıçaklar saplanıyodu bende adetıme bıkac gun kala oylesıne bı test yapayım dedım nasıl olsa cıkmıcana emınımdım cunkı 1.5yıl boyunca hep hüsrandı cıkınca bende ınanamamıstım ılk hcg degerım 48küsürdü sonra gıderek arttı ama 12.haftamda dusuk yaptım malesef
Ben bi dusuk yapmıştım zaten biliyorum o pskoljiyi çok geçmiş olsun canım insallah hayırlısıyla bi bebişin olur. Ya bende de böyle adetim hem erken oldu hem de birkaç gün önceden pıhtı şeklinde akıntım oldu normalde olmazdı sonra peşinden adet oldum ama sonrasında böle biraz farklılar hissettim belki de kendi kendime heves gibi sanırım . Bi yandan da dediğim gibi mesela cocuk dusundugumu bilmeyen biri vardı bi kahve içmistik eşimle vardığımızı mutfağa koydum peşimden beni çağırdı bu bardak kimin diye bende eşimin neden dedim burda ikiz görüyorum dedi bu tarz seyler oldu ordan bu pskolojiyr girdim sanırım :)

Allah isteyen herkese hayırlı , sağşlıklı bebeler nasip etsin . Erken gebelik testi yaptın mı ?

Erken gebelik testi tam bi hayal kırıklıgı negatıfı pozıtıf gosterıyo ınsan heveslenıyo bence bu aykı yumurtlama gunlerını degerlendır ben sımdı adetlerım duzensız dıye progynova kullanıyorum pazar gunu son hapı ıcıcem artık sonrada adet olurum bende test yaptım hıcbısey yok daha ınsallah allah hepımıze evlat nasıp etsın

Erken gebelik testi tam bi hayal kırıklıgı negatıfı pozıtıf gosterıyo ınsan heveslenıyo bence bu aykı yumurtlama gunlerını degerlendır ben sımdı adetlerım duzensız dıye progynova kullanıyorum pazar gunu son hapı ıcıcem artık sonrada adet olurum bende test yaptım hıcbısey yok daha ınsallah allah hepımıze evlat nasıp etsın
İnsallah canımmm

Back