- Konu Sahibi Yelda pamuk
-
Arkadaşlar konudan çok benim nasıl bir yükseklisans öğrencisi olduğumu eleştiriyorlarYorum almak için konu açıp yapılan yorumlara atarlanmak kaçıncı boyut?
Aranızda yaşananlar çirkin, abes, anlamsız ve komik. Yerinizde olsam yerinizde olmak istemezdim sanırım.
Bırakın makaleyi de hocanıza bakın bence siz buradaki arkadaşlara verdiğiniz tepkiyi keşke ona da verseniz de sağlıklı bi öğretmen öğrenci ilişkisi yaşasanız. Hiçbi eğitmen bu şekilde davranmaz kii sizi engellemekle terslemekle uğraşmaz demekki var birşeyler işte bunu anlamamak kaçıncı seviyeGelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.
Valla burdan bakınca basbaya flört etmişsiniz hatta adama cilve bile yapmışsınız.Ne flörtü ya flört mü etmişim ben iyi okuyun bence
Daha önce nerelere yazdınız?Böyle yorumları ilkdefa bu siteden alıyorum. Bu durumu paylaştığım için pişmanım açıkçası. bu yorumu yapmanız çok anormal
Eğitim sisteminin haline üzülüyoruz şu an, sizinle alakası yok pekArkadaşlar konudan çok benim nasıl bir yükseklisans öğrencisi olduğumu eleştiriyorlar
Bence de flört etmişsiniz karşılıklı. Aranızda profesyonel bir ilişki yokNe flörtü ya flört mü etmişim ben iyi okuyun bence
Burada makale yazmiyoruz asgari yazabilin yeter benceGelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.
Bence kendi kız arkadaşlarıyla "ay bu hoca da benden hoşlanıyor kesin böyle böyle yaptım bugün trip attım" deyip birbirlerini gazlıyorlar. Onlardan bahsediyor.Daha önce nerelere yazdınız?
Ben anlıyorum farkındayım birşeylerin. Ama sizlerinde fikrini almak istedimBırakın makaleyi de hocanıza bakın bence siz buradaki arkadaşlara verdiğiniz tepkiyi keşke ona da verseniz de sağlıklı bi öğretmen öğrenci ilişkisi yaşasanız. Hiçbi eğitmen bu şekilde davranmaz kii sizi engellemekle terslemekle uğraşmaz demekki var birşeyler işte bunu anlamamak kaçıncı seviye
Çok önyargılısınız. Ben bu konuşmayı yapmayacak kadar bilinçli ve yetişkin bir insanım.Bence kendi kız arkadaşlarıyla "ay bu hoca da benden hoşlanıyor kesin böyle böyle yaptım bugün trip attım" deyip birbirlerini gazlıyorlar. Onlardan bahsediyor.
Bugün iki lise öğrencisi kızın okulun 40ına merdiven dayamış kurucusunun hakkında çok yakışıklı adam keşke bize baksa muhabbetini duydu bu kulaklar
eee flört var denince itiraz ediyordunuz? şimdi farkındalık gelmiş?Ben anlıyorum farkındayım birşeylerin. Ama sizlerinde fikrini almak istedim
Maalesef herşey ortada. bilinçli ve yetişkin insanım diyebiliyorsanız karşınızdaki beyefendinin (hocanızın) niyetini anlayabilecek düzeydesinizdir.Ben anlıyorum farkındayım birşeylerin. Ama sizlerinde fikrini almak istedim
Bak burada ilişkinizin özeti var tekrar tekrar okuyup yorumlayın bence.hoca zamanında o kadar senın kredın bende cok demıs sızde bı o kadar da ısrarla kırgınım kızgınım deyıp naz yapmıssınız
sımdı ısınız dusunce mı bı anda kendısıne benım hıc mı kıymetım yok dıyorsunuz
o zamana kadar adama nıye hep kırgınım kızgınım dıyorsunuz o zaman ? madem oyle? onun kalbınde bır kıymetınız oldugunu dusunuyorsanız ?
adam evlı sanırım o mesajınızı karısı gorduyse engelı basan karısı olmustur ya da sevgılısı
öfff,bu da yeni moda herhalde. siz makale yazacak düzeydeyseniz,biz makale yazamayacak düzeydeki insanların olduğu foruma gelip, bizlerden neden akıl alıyorsunuz??Gelin birlikte makale yazalım bak bakalım o zaman yazı hatası oluyor mu? Siz makale yazacak kapasitede misiniz acaba merak ediyorum? Zaten bu tarz yorumları yapanların çok da makale yazacak kapasitesi olmuyor.
Aklıma çok soğuk espriler geliyor da mizah anlayışım yanlış anlaşılır diye yazmıyorumYa daha fazla '' askeri '' demeyin artık ahahahah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?