• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce yanlış mı yapıyorumm?

bencede toka takma.benim kızı ilk kuaföregötürüp saçını kestirecegim zaman çok korktu makastan canının acıyacagını düşündü ve boş evegeldik.ne yapsam dedim.makası aldım.eline verdim.sacımı uzattım hadisen kuaförsün benim saçımı kesiyosun dedim.tamam dedi.eline makası verdim.tabi gözetim altında.sacimın ucunu verdim hadi kez dedim.kesti.çok hoşuna gitti.tekrar kesmek istedigini söylediizin verdim..dedim şimdi sıra bende.ben kuaförüm.tamam dedi.gözüyle görebilecegi sacı makasla gülerek neşeli bi şekilde kestim.seslenmedi.acıdımıdedim.hayır dedi.kuaföre gittik kucagıma oturttum.saçlarının kesilmesineizin vermişti..deneyebilirsin...

benim oğlumda 3 yaşında öyle bir ağlıyoki saçı kesilirken 3 kişi zor zaptediyoruz kanter içinde kalıyoruz vallahi sanki dana kesiyoruz anlıyorum canım seni ben makineyle kestiriyorum daha kolay oluyo 3.4 ayda bir 3 numaraya vurduruyoruz ne yap ne et ikna et ama toka takma erkek oldun sen de erkekler kuaföre gider de hoş bende benimkine diyorum ama yine ağlıyo saçına jole sürmeyi biliyo ama kestirmeye gelince yok

kaydirigubbakcemile3çok hoşsunuz:)))

yaaa acaba babasıyla berbere gitse ve önce babası saçlarını kestirse sonrada hadi oğlum sıra sende diye tabi arada cesaret verici cümlelerde kullanarak faydası olabilir mi. belkide denemişsinizdir.

canım onuda yaptık babsınıda gordu tras olurken bızde uzatmaya karar verdık

canım allah kolaylık versin.aynı sorunu bizde yaşadık... ama kestirdik herseferinde kıyamet koptu. ama kestirdik..1 senedir çok rahatız kendi istiyor..yani size önerim kestirdikce alışıyorlar...birde toka meselesi siz zaten dr sormuşsunuz...ama bana göre takmanızı önermem....

Back