• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce yanlış mı yapıyorumm?

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar oglusum ardam 3 yasını 3 ay gectı kıstan berı saclarını kestırmeyı sevmedıgı ıcın cok aglıyo kestırırken tıkanıyoo uzatmaya karar verdık arkası baglanıyo fakat on tarafı kısa bıraz daha uzaması lazım bende gozune gırmesın sacları anlı acılsın dıye tokayla yana tutturuyorum sızce cocugu kotu yonde etkıler mı karasız kaldım napsam dıye

bence tokayla tutturmak yerine rol model olarak babası onunu anlayabilceği dilden durumu anlatarak saçları toparlatabilirsiniz. yani tamam kısa olmasın ama en azından önü açılacak şekilde babası konuşarak durumu açıklayabilir umarım:)

bencede babasi oyunla yada kendiyle onuda getirsin berbere baba tiras oluyo oglum buyumus oglumda olcak desin butur seylerle deneyin insalla ikna olur.

kızlar rahatsız olmuyoo oyle gozune gırıyo cekeyımde demıyo bakıyooo gozlerıne bısey olacak dıye toka takıyorum dısarı cıktıgımızda takmıyorum evdeyken takıyorumm

babsı cok denedı hatta berberı eve getırdık olmadı yanında babasını tras ettı sacını kestıı gene yok araların motorların ustunde bıle kestırmeye calıstık yarım kaldı hep cok agladıı bıraktırdıkk

doktoruna sordum zorlamıyın sakın cokuntu yasar dedıı kendı ısterse kestırın dedıı 3 yasta cocuk cınsellık kavramını ayırt etmekte korkmanıza gerek yok dedı

3-6 yaş çocuklarda cinsel kimlik keşfi açısından en önemli zaman.

Bu demek değil ki mutlaka bu toka meselesi çocuğunuzda akıl karıştıracak ama neden önlem almayalım değil mi?

Özel çocuk kuaförleri var,bunu denediniz mi bilemiyorum ama bilginiz olsun.

canım dnedık onuda fayda etmedııı agladıgında tıkanıyoo nefes almıyo o yuzden ustelemıyoruz bızde

canım saçlarını sen kesmeyi dene çok şekilli olması gerekmez bence becerebilirsin

uyurken saçlarını makasla kesin. illa şekilli olması gerekmez ya :lepi:

4 yaşından sonra tıkanma siliniyor yavaş yavaş. o zaman denediğiniz yöntemleri tekrar denersiniz

ama tokadan vazgeçin. hele renkli tokalarsa sakın ha... yasakkelime

Toka mıakannehir

sakın ha.

Alışır berbere, bişeycik olmaz. Hoş her ay kestirmiyorsunuz ya, senede 3-4 defa en fazla sanırım. Babası tutsun elinden götürsün berbere.

Erkek çocuğunun saçını uzatmayın, heleki toka asla:delphin:

çocuklarda bu sorun hep oluyor galiba bende oğlumun birinin saçını kestirebildim diğerini koltuğa dahi oturtamadık . ama benim müdale edeceğim kadar uzun değil şimdilik ben arkadaşın dediğine katılıyorum belki sen uyurken en azından önleri alabilirsin ama toka takmak çok sevimli gelmed bana

uyurken kesebilirsiniz saçını..bunu denediniz mi?

toka meselesindede ben olsam tercih etmezdim ancak çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum..

buyuk sorun olacagını bende dusunmuyorum zaten dısarıda takmıyorum evdeyken takıyorum artık zaten uzadı bayabı arkadan toplanacak gıbı oldu gozlerıne gırmeyecek kısa zamanda

benim oğlumda 3 yaşında öyle bir ağlıyoki saçı kesilirken 3 kişi zor zaptediyoruz kanter içinde kalıyoruz vallahi sanki dana kesiyoruz anlıyorum canım seni ben makineyle kestiriyorum daha kolay oluyo 3.4 ayda bir 3 numaraya vurduruyoruz ne yap ne et ikna et ama toka takma erkek oldun sen de erkekler kuaföre gider de hoş bende benimkine diyorum ama yine ağlıyo saçına jole sürmeyi biliyo ama kestirmeye gelince yok

Back