• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce ne yapmalıyım?

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
3.367
3.503
48
29
Dün kadın doğum doktoruna gittim. Enfeksiyon oldum. Kontrol etti ve güzel bir tedavi planı oluşturdu. Fakat dedi ki her ihtimale karşı gebelik testi yapalım negatif çıkarsa ilaçlara başla yoksa başlama tamam dedim.
Hamile olacağımı düşünmüyorum fakat 31 Aralık akşamı geri çekilmeyle korunduğumuz bir ilişkimiz oldu. Şu an ise reglime 8 gün var. Beta 1.20 çıkmış. Negatif. Ama 0.lı bir değer olmasını beklemiştim. Yani şu an hamile olduğumu sanmıyorum sadece içimin rahat etmediği kısım %1 bile ihtimal varsa bu kadar sert bir tedavi almak doğru değil. Çünkü 2 antibiyotik 2 krem 1 fitil 1 iğne kullanacağım. Yani normalde aklıma hamilelik gelmezdi de doktor ilaca betadan önce başlama sakın felan diyince ya varsa zehirlersem diye bir korku düştü. Ama olma ihtimali de aşırı düşük. Olsaydı çıkar mıydı yoksa erken mi sizce? Yoksa yarın tekrar kan verip yükselme yoksa öyle mi kullansam? Ne yapayım sizce?

Bir kaybım var biliyorsunuz o yüzden bu kadar hassas düşündüm. Enfeksiyondan kaybettim hatta. Şu an bu durumda tekrardan olsun istemiyorum eski korkularım tetiklendi

beta 1.20 kesinlikle gebelik yok demek ama 31 aralıktaki ilişkinin şu anda kanda çıkması da imkansız, ilişkiden en az 10-12 gün sonra kana yansıyor isterseniz 1 hafta daha bekleyip tedaviye öyle başlayın

beta 1.20 kesinlikle gebelik yok demek ama 31 aralıktaki ilişkinin şu anda kanda çıkması da imkansız, ilişkiden en az 10-12 gün sonra kana yansıyor isterseniz 1 hafta daha bekleyip tedaviye öyle başlayın
işte o yüzden kararsız kaldım bende

Beta nın 1 ya da 0 olması çok önemli değil büyük ihtimalle hamile değilsin olsan bile adete 8 gün kala çıkmaz en azından ilişki üzerinden 11 12 gün geçsin ki beta hcg vücutta salgılansın

Back