kızlar sizce nasıllar

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar bu takımı beğendim 125 lira toplam fiyatı sizce almalımıyım fiyatı piyasaya göre iyi gibi geldi bana birde evmanya sitesi ne kadar güvenli alışveriş yapanlar yorum yaparsa sevinirim

$1SPAKDBS080K306.webp

$1SPAFVDFC84058R.webp

$146858cemilesavontuvaletfircasi.webp

güzelliği tartışılır ama bence pahalı..
sana daha güzellerini bulabilecegin bir yer tavsiye edeyim..mercan yokuşu (eminönü)
daha gösterişli ve uygun banyo -mutfak ürünleri bulabilirsin..
site konusuna gelince internet alışverişlerinde her zaman bir risk vardır

güzelliği tartışılır ama bence pahalı..
sana daha güzellerini bulabilecegin bir yer tavsiye edeyim..mercan yokuşu (eminönü)
daha gösterişli ve uygun banyo -mutfak ürünleri bulabilirsin..
site konusuna gelince internet alışverişlerinde her zaman bir risk vardır

izmirdeyim cnm bütün çeyiz alışverişimi internetten yaptım ama evmanya konusunda bir bilgim yok pek gösterişten yana değilim sade ve çiçekli birşeyler arıyorum tavsiten için teşekkür ederim. bide ben nerde baktıysam 200-300fen aşağı değildir fiyatlar istanbulda daha ucuzları varsa şanslısınız

Son düzenleme:
canım bence daha canlı renkli olursa güzel olur. Ama şu da var halı paspası falan mavi yeşil gibi bi renk yaparsın renklenir...

Biraz daha renkli bir şey alabilirsin bence canım.Fiyatını da daha uygunları bulabilirsin bence :34:

Canım bizim beğenmemizden öte senin beğenmiş olman önemli. Şahsen ben de bu takıma o kadar para vermezdim sanırım, primanovaydı sanırım orda çok güzel modeller var ve bu fiyat aralıklarında. Biraz daha sabredip banyo fayanslarının rengi belli olunca ona uygun şeyler alabilirsin. Veya daha avantajlı bir kampanya olduğunda yine sade ve şık takımlar bulabilirsin. Bir de bu model porselen mi akrilik mi?

Back
X