• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar sizce nasıl bir gelinlik? fikrinizi doğru söleyin ama...

yakışmış cnm moda eviyle sorun yaşadın diye soguma gelinliginden boşver unutup gidersinn:)

Resimler kucuk ama gorundugu kadari ile cok kotu durmuyor ama oldukcada siradan bir model. Onemli olan senin icine siniyormu, sen ona karar ver bence.

ay tatlım bu gelinlik çok sıradan kıs hazır sorun da yasamıssın değiştir bnce.
ben bunu pazara giderken bile giymem :umursamaz:

fotoğrafların boyutu küçük olduğu için pek anlaşılmıyor ama uzak bile olsa pek beğenmedim yani ben bunu giymezdim ama sen önemlisin senin içine sinip sinmediği önemli giyicek olan sensin..

bende açıkcası sıradan buldum alt kısmı tül oalan bir model baksaydın daha hoş olabilirdi.naylonumsu gibi parlıyor yinede sen bilirsin açıkca söyle dedin diye yazdım canım

fotoları az daha büyütsen daha net yorum yapabiliriz...

Ama bence idare eder... kii zaten modaevinde yaptırdığına göre istediğine yakın bişeyler yapmışlardır... sen neyinden hoşlanmadın...

mesaj sayın artınca büyük fotoğraf ekleyebilirsin

küçük haliyle ahım şahım değil ama yinede hoş bir gelinlik

ben etek kısmını beğendim, üstü biraz değiştirebilirsin

canim benim tarzim degil ama sen genel olarak begendiysen sorun yok..Onemli olan senin ne dusundugun zevkler ve renkler tartisilmaz..

ZEVKLER VE RENKLER TARTISILMAZ ELBET ,
FAKAT BEN BEGENMEDIM PEK.
COK ''YOGUN'' , YORDU GOZLERIMI sempatiksalakcinni

attachment.php

Fotolar biraz küçüki
ama güzel bir gelinliğe benziyor.
Önemli olan sizin onun içinde kendinizi mutlu ve rahat hissetmeniz....

canım anladığım kadarıyla boyun pek uzun değil ve çok zayıf da değilsin
ben de fikrimi açık açık söylemek gerekirse beğenmedim, çok pırıl pırıl hoş durmuyor ve gözü yoruyor, daha tüllü uçuşan hoş, kibar bi model seçsen daha güzel durabilir.
bir de askılarına takıldım ben, nedense ben de güzel yorum yapamıyorum

Back