Dövme Kızlar sizce hangisini yaptırmalıyım ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Hangisiiiii

• 1

OY: 3 7,5%
  • 2

OY: 3 7,5%
  • 3

OY: 4 10,0%
  • 4

OY: 18 45,0%
  • 5

OY: 12 30,0%

• Ankete Katılan
    40
siz ayrımısınız bide:S yaptırma ozaman ya acı cekmene degmez hayatında olsa dahi yaptırma yani anlık bi istek bu sendeki sonra cok pisman olursun yaptırdıgın icin

Pete ah bu genclık nereye gıdıyoo

larİssacım olur alın gÜzel bİ dekor olur:KK1:

bilsem canım. adam beni eşya olarak görecek bunuda diyecek , beni terkedecek,sonrada başkalarıyla fingirdeyecek,
bende onun adını kazıyacağım koluma haa.
hey Allahım hey..

siz ayrımısınız bide:S yaptırma ozaman ya acı cekmene degmez hayatında olsa dahi yaptırma yani anlık bi istek bu sendeki sonra cok pisman olursun yaptırdıgın icin

dinlemiyokikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
adam aldatmış bide bunu
üstünede eşya demiş
dahasına gerek yok herhalde:1ninca:

gerci boyle durumlarda nefret eder insan ayrıken unutması zordur ama nefret etmeye yonelir duygular..yaptırmasın zaten birlikte olsa bile yaptırmasına gerek yok bunu ayrılık hayatın her doneminde oluyor valla hicbir sekilde kimseden emin olamıyorus gerek yok

dinlemiyokikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
adam aldatmış bide bunu
üstünede eşya demiş
dahasına gerek yok herhalde:1ninca:

ne aldatası dikkatli oku seviyesizce yorum yapıyorsunuz bastan sona düzgün konuştum paylaştım sizinle yorum yapma bi daha

Ben 3 numarayı beğendim. isimde biraz gizemi severim. uzaktan bakıldığı zaman anlaşılmaması daha hoş zemuszemus

canım burda inan sana kotu birsey demek istemiyor kimse ayrılmıssınız siz birlikte dahi olsanız yaptırma derim ben ama senin fikrin illa ben yaptırcam dersen ben 2 diyorum:)

aradım duyduklarım yetti 4 aydır.. beni silmiş çok mutluymuş zoruma gidicek şeyler söyledi hakaretler...çok kötüyüm şuan çok çırpındım yalvardım utanıyorum.sadece benim şu yaşadıklarımı yasasın nasıl bişeymiş anlasın dönsede istemem artık...

Sen zaten daha dün onu istemediğini söylemedinmi? Dönmek gibi bi niyetinin olmadığından bahsetmiştin ne yaparsa yapsın kişi sende özeldi: )
Bak gördünmü yaptırsaydım pişman olucaktın: )
Şimdi sana bunun düşüncesi bile saçma geliyordur.
İyi yapmış çocuk senin gözünü açmış.

"Gördünmü" bu sözcüğün neresinden eğlence çıkardığımı düşündün bilemicem.
Ama şuan sinirlerin bozuk olduğu için düzgün düşünemediğin için üstünde durmicam.
Birşeyden eğlence çıkardığım falan yok.

iyi ki yaptırmamışsın..
benim merak ettiğim o ismi insanlara nasıl açıklayacak olduğundu daha çok
yani annen baban afern kızım mı diyeceklerdi sana..

herkese kulp takmayada bayılıyor
sen önce sevgilinin sana yaptığı hakarete takıl değmicek bi adam için bizlere cemkirmeyi bırak
zaten cvp vermediysek daha önceki cemkirmelerinde sadece yaşının verdiği cahilliğe dayattık.
kim nerde nasıl davrancagını cok iyi bilir herkese ithamlarda bulunman cok sacma.
erkek arkadaşınla karıştırdın galiba bizleri:icecream:
ama onun gibi seviyesiz ve karşımızdaki bayanı inciticek kabalıkta hiç degiliz!!!!
sen o adamı sevmeye devam et... deveyi diken ..... neyse işte:kahve:

canım benim yanlış anlamışsın hayatıma kimsenin girmiceği konusunda eminim.ilerde hala bu fikirde olduğumu gördüğünde ikna olucaksın biraz hassas düşün lütfenboshayallersmile

neden bu kadar karamsarsın.ondan çok daha iyileri çıkacak karşına.ne düşünürsen hayatına onu çekersin.hayatın boyunca yanlız ve seni sevmeyen bi adama mı adamak istiyorsun kendini?

Bencede hemen karar verme derim çünkü sonradan pişman oluna biliniyor :-)

Ama yine de bence ilk resimde ki güzeL (y) :-)

Sen zaten daha dün onu istemediğini söylemedinmi? Dönmek gibi bi niyetinin olmadığından bahsetmiştin ne yaparsa yapsın kişi sende özeldi: )
Bak gördünmü yaptırsaydım pişman olucaktın: )
Şimdi sana bunun düşüncesi bile saçma geliyordur.
İyi yapmış çocuk senin gözünü açmış.

acımasız olmayın arkadaşlar !

birde şunu anlamıyorum çok deli gibi aşık olunsa bile ,hala birlikte olunsa bile onun ismini yazdırmak niye?
insan bi objeden bile sıkılır,ona nası tahammül ediyorlar?

X