Dövme Kızlar sizce hangisini yaptırmalıyım ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Hangisiiiii

• 1

OY: 3 7,5%
  • 2

OY: 3 7,5%
  • 3

OY: 4 10,0%
  • 4

OY: 18 45,0%
  • 5

OY: 12 30,0%

• Ankete Katılan
    40

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
sol kolun bileğin dış kısmına yaptırıcam kızlar sizce hangisi hoş olur...bilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiçbirini beğenmedim:umursamaz:kızıyorum sana acele karar veriosun biraz bekle öyle yaptır yine yaptıracaksan lütfen

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama bunu yaptırdıktan sonra geridönüşün yok. Daha sonra boşansanız bile kolunda o dövmeyi talıyacaksın.Ama yine de herşeye rağmen yaptırmak istiyorsan sonuncusu daha hoş görünüyor.

Evli değilim hiç evlenmedim 3yıllık biten bi ilişki...

Hmm tamam hatırladın seni konundan.Medeni durum evli görününce ilk başta evlisin sanmıştım ama bitmiş bi ilişki için sevgin ne kadar güçlü olursa olsun kalıcı dövme yaptırmaman taraftarıyım ben de. Umarım bu fikrinden vazgeçersin. Bak mesela ille de dövme yaptırmak istiyorsan kalıcı olmayanlar var onlardan yaptır.Bİr yıl sonra da hala kalıcı dövme istiyorum diyebiliyorsan işte o zaman gider yaptırırsın ne dersin?

Öncelikle hiçbirini beğenmedim...
Sonrada şunu söyleyim, biten bi ilişkide sevgilinin ismini yazdırman çoook saçma hemde fazlasıyla..
Onu yazdırınca ne olucak merak ediyorum?
Sana geri mi gelicek?
Yoksa sen ,bak sana ne kadar değer veriyorum gör bak gibilerinden birşeyler mi ima etmeye çalışıcaksın bu dövmeyle...
Yaşın kaç bilmiyorum ama saçma işler bunlar çocukça..
Çok dövme istiyorsan başka şekil yaptır sevgili ismi ne ya : ))) Hemde bitmiş bi ilişki ...

Canım,heves etmişsin belli ama sonradan pişman olacağın kararlar verme bence. Karışmak istemem ama... Bak benim kuzenim evliydi,kocası koluna kocaman ismini yazdırdı... Ee ne de olsa artık evliyiz,ayrılmayız dedi ama yanıldı... Çok kısa bir süre sonra ayrıldılar ve o dövme öyle kaldı... Sonrası ne kadar kötü oldu,sen düşün artık. Oyüzden çok iyi düşünüp karar vermek lazım derim...

Hayatına girecek erkekler Murat adında olmazsa fena bozulacaklar.Bunu düşündün mü hiç ? ohaoldumsmile

:) sakinim ki. Yani tam tersi bi durum olması için bi sebep yok.
Ben aklımdan geçenleri direk söyleyen biriyim. Üslubumu yumuşatma gereği duymadan yazarım.
.
.
Dövmelerin çok uzun zaman düşünülerek yaptırılması taraftarıyım. Sonrasında pişman olunmaması için.
Sen isimden bahsediyorsun. O zaman yaptır ii günlerde kullan diyelim şimdiden. Ama sonrasında da pişman olucağından eminim.Benle birlikte yazını okuyan herkes emin.

kelebk,benzer bir örnek te ben vermek istedim ..kararında ne gibi bir etkisi olur bilemiyorum tabii...

benim babamda koluna eski sevgilisinin adını yazdırmış ...sonra ayrılmışlar ve babm anneme aşık olup evlenmiş....ben bile babmın kolunda babmın eski sevgilisinin ,adını görmekten hoşnutsuzum,annemi düşünemiyorum bile neler hissetiğini o zamanlarda...
babam gençlik ,cahillik olarak yorumluyor.. ne kadar uğraştıysa da onu kolundan çıkaramadı ve babam 55 yaşında...

ileriye yönelik düşün lütfen canım ,evlendiğin eşin hatta çocukların bile bundan müthiş rahatsızlık duyacaklar emin ol ...

artık bitmiş bir sevdayı kalbine kazısan da faydası olmuyor...dolayısyla bunu adı bedeninde taşımak ilk zamanlar sana aşk acını ,sonrasında pişmanlık acısını yaşatcak ...her şekilde de zararı sana dokunacak...
lütfen daha mantıklı düşün ,illa yaptıracaksnda kendini ismini yazıdr yada bir sembol belirle,ama bu eski bir aşk 'ın adı olmasın yerimseniben

demet akalın gıbı oda yaptırdı sonra ayrıldı bu tarz seyler yaptırmayın derım ne olacagı hıc bellı olmaz

tamam askını gostermek ıstıyorsun cok sevıyorsun bence bu tarz bırseyle degıl farklı bır sekılde goster derım sonra pısman olursun gerı donemezsın

Seni üzen asla geri dönmeyeceğini bilen birinin ismini neden sürekli görmek istiyorsun neden onu unutmak istemiyorsun acı çekmek hoşuna mı gidiyor? Sana belli ki acılar yaşatmış ayrılmışsınız neden onun adıyla hala acı çekmek için dövme yaptırıyosun ki? Bir daha kimse olmayacakmış nedir bu yani çocuk musunuz birine böyle bel bağlayıp isyanlarda olunca ne olacak kime ne kazandıracaksınız ne ispat edeceksiniz seni hep seveceğim dediniz de onu mu ispatlamaya çalışıyonuz bırakın bu işleri bu ispatlarınız hiç birşeye yaramaz anca kendinizi üzersiniz kendinize bu kadar az değer vermeyinyerimseniben

Teşekürler Pandora.nekadar kimseyi sokmıcam hayatıma desem kimseyi ikna edemem sanırım.haklısınız.ilk değildi o neden böyle bişeyi ilk kez düşündüm.hassas bi konu bana göre..

kendin dışındakileri ikna edemezsin...
bir kere aşk ,kişiye has ve özel değil..
hepimiz yaşadık sen gibi ,belki de daha can acıtanını ...kişiye özel olan budur sadece ,kendi yaşadığı .....
insanoğlu bir kere aşk'a aşıktır,aşk 'ın kendisi hassastır...
ilk başlarda bizlerde biten büyük sevdalarımızın ardından ''aslaaaa'' dedik ,eğer buna tutunup ,kalabilseydik ,ki bu elde değildi,aşk'ın nesli tükenirdi...
ama evde ki hesap çarşıya uymuyor...
insan kalbi uslanmaz,insan sevgiyle, ilgiyle,aşk'la beslenir...

sen durabildiğin kadar kararının arkasında dur kararlığınla,dövmeni yaptır ... çok ciddiyim,kimseye de kulak asma!!
yaşayarak öğren bencede,''keşke'' kelimesinin önemi öğren,ve bir daha ''asla'' dememeyi...
pişmanlığın mı yoksa geçmişteki aşk acısının mı insanı daha çok acıttığını öğrenmek için yaptır kesinlikle!

bence 4. olan stil göze hoş geliyor..

Son düzenleme:

konuyu anlamak ıcın tum yazanları okumak zorunda degılız kı sekerım

profılınde evlı yazıyor ılk once bence duzelt herkes benım gıbı anlıyabılır bence konuna baktım profılıne baktım bır kac yorumu okudum ve o sonuca vardım yanı

yaptıgın pek mantıklı gelmedı evlı olsan sevıo asık derım

ama ayrılmısın bırseyı ıspat etmek ıstemıyorum dyorsun ama murat yazacaksın bır sekılde bırılerı gorecek ona dıyecek su buuuuu o duyacak aaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapmıs su bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…