Kına Gecesi Kızlar sizce hangisi?

Herkese çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Sanırım şu ana kadar en çok beğenilen 1. model ve yeşil olan oldu, bu ikisi arasında bir şeyler düşüneyim ben o zaman :)

bencede yeşil çok farklı.gittigidiyorda görmüştüm,başka renkleride vardı.hürrem kına elbiseleri deyince çıkıyor.

1 ve 2 çok güzelmiş ikisi arasında kaldım
benimde yaza düğünüm var canım ama bindallı konusunda çok kararsızım ben kınamda baştan sona gelinlik giymeyi düşünüyorum bindallı da aklımın bi kenarında duruyor bir türlü karar vereniyorum..peki sen kınanın başından sonuna kadar mı bindallı giyeceksin

Ben de kına yakılana kadar abiye kıyafet, ondan sonra bindallı olabilir diye düşünüyorum. Ama buradaki bindallılar gibi şıkır şıkır bir şey alırsam da sadece bindallı giymeyi düşünüyorum. Biraz gezip deneyip öyle kararımı vericem. Gelinlik düğüne özel olsun bence sen de bindallı giy canım

bilmiyorum ki canım illede gelinlik istiyorum kınada
çünkü zaten herkez abiye giyecek ayrıcalıklı olmalı diye düşünüyorum):

2. olanı begendim ben.. sebebini tarif edemeyeceğim, kelimeler gelmiyor aklıma sabah sabah

kesinlikle 1. diyorum hem çok göz alıcı.2 numarada güzel ama sönük kalıyor.kınada herkes cok güzel giyineceği için senin giyeceğin şey daha hoş olmalı,kabarık işlemeli faan yaniyani daha şatafatlı olsun bence .3 numarada cok güzel..ortaya bir karışık yap bunlardan canım şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…