• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kızlar sizce hangisi?

hepsine tek kelimeyle bayıldım:16::16::16: ama fikir istiyorsan kırmızı daha uygun gibi sanki:26::26::26::26::26:

Etek detayı olmadan ilk diyorum hakikaten çok güzel ve şık duruyo 2.sıradaki daha bilindik ama yeşilde farklı olmak isersen bi seçenek :)

rose86 ya katıIıyorum bi akadasım gecen yaz kınasında bu eIbiseye benzer , yesiI hürrem tarzı bi eIbise giymisti ve cok dikkat cekmisti, 1 hafta boyunca eIbisesi konusuIdu ama tabi üstünde nası durucagıda önemIi
hangisi içine daha cok sinerse vede yakısırsa onu giy canım

Evet aslında değişik bi şey olabilir diğer bindallı modellerine göre :) Hem de abiye gibi de. Ayrı ayrı iki şey giymemiş olurum hem bindallı hem abiye giyeceğime böyle bir şey giysem daha iyi olabilir.

cnm ben 1 numarayi cok beyendimm :) tam istedigim gibii dikimmi olucak hazirmi alicaksin nerden alicaksin bnada solermisin :) bende aliyim :)

Dikim olur canım bu beğendiklerimden biri olursa, çünkü bunların nerede satıldığını bilmiyorum.

Evet aslında değişik bi şey olabilir diğer bindallı modellerine göre :) Hem de abiye gibi de. Ayrı ayrı iki şey giymemiş olurum hem bindallı hem abiye giyeceğime böyle bir şey giysem daha iyi olabilir.

evet bunu giyersen abiye giymene gerek kaImazki aynı zamanda sık duruyo, rengini begenmediysen bunun bordosuda oIabiIir

beğendiğim modeller çok güzel canım
benim kuzenim geçen sene kına gecesinde kırmızı bir elbise giymişti
kınası yakılırkende üstüne sadece kaftanını giymişti öylede düşün istersen

O da olabilir canım ama şu yeşil kıyafet gibi bir şey olursa ayrıca bir daha kıyafet giymeye gerek olmaz diye düşünüyorum. Bakalım..

Allah tamamini erdirsin yesil siradisi ve hürrem likesonuncusuda zarif denegip karar vermelisin

Bunları deneme imkanım olmaz çünkü bilmiyorum nerelerde satıldığını ama diktireceğim yerde hangisinin bana daha uygun olacağını sorarım ona göre karar veririm olmazsa.

Zor valla :) Ama yeşilin rengi de güzel yaa :) Bordo renkler de güzel duruyor ayyy bilmiyoruumm /QUOTE]
[
evet bordoda güzeI renk ama benim gördüğüm kına geceIerinde geneI oIarak bu renk tercih ediIiyo ama farkIı oIan herzaman daha dikkat cekiyo vede begeniIiyo
bunun yanında eIestiride aIbiIiyo tabi ama bence o çekemeyenIer oIuyo:))

sonucta üstünde denerken fikrin kararlasir ama yinede diyorum yesil gercekten siradisi denemek lazim,,,simdiden sana mutluluklar diktirmeden hazirlardan bir kactane üstünde dene bir fikrin olsun

sonucta üstünde denerken fikrin kararlasir ama yinede diyorum yesil gercekten siradisi denemek lazim,,,simdiden sana mutluluklar diktirmeden hazirlardan bir kactane üstünde dene bir fikrin olsun

Evet deneyeceğim mutlaka zaten. Teşekkürler :16:

1 ve 4 çok güzel. tabi 1'deki o etek kısmındki desen olmadan. bende böyle bişey düşünüyorum.. iki modelde çok hoş :)

Back