• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR SIZCE HANGISI? (RESIMLI)

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
448
KIZLAR HEDIYE ALACAGIM.IKISI DE KARACANIN URUNU.KAHVALTI TAKIMI MI?
YOKSA KIRMIZI TENCERE SETI MI?TENCERE UCLU GORUNUYOR BIR DE TAVASI VAR.

Eklentiler

• karaca-48-parca-vals-complete-set-825x877.jpg
    karaca-48-parca-vals-complete-set-825x877.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 339
  • Screenshot_2014-10-21-19-38-04.png
    Screenshot_2014-10-21-19-38-04.png
    591,7 KB · Görüntüleme: 362
Kahvaltı takımı güzelmiş, tencereleri beğenmedim... (taşınır konunuz bu arada)

Kime ne için hediye alıyorsunuz?? Ikisi de kullanışlı ama alacağınız kişinin mutlaka birine daha çok ihtiyacı vardır

İkisi de çok güzel samimi biriysen sorup hangisine ihtiyacın var diyebilirsin.Kahvaltı takımı çok şık

ben kahvaltı takımını tercih ederim.
yemek yaptıktan sonra o renkli tencereler nasıl temizleniyor acaba? zamanla çizilme vs oluyor mu?
ya benim gibi unutkan biri yakarsa ne olur :)

BDV bölüm kurallarına bi göz atmanı tavsiye ederim ;)

kahvaltı takımı çok güzel ama tencere takımıda daha kullanışlı olur kullandıkça da sizi hatırlar.

Konuyu kapatıyorum çünkü hem bölüme uygun değil hemde sizin BDV'ye açtığınız ve buraya uygun olmayan en az 4 konunuzu taşımışız, yeni üyede değilsiniz ki kuralları bilmiyor olasınız.
Böyle topikten yazıp ikaz edince kızıyorsunuz ama editör arkadaşlarım konularınızı uygun bölümlere taşıyarak bir nevi sizlere konunuzu uygun bölüme açın mesajı vermiş oluyor.

Kusura bakmasın kimse sürekli konularını taşıdığımız özellikle eski üyelere kural ihlali uyarısı veriyorum.

Back