- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi de çok güzelKızlar sizce hangi renk olsun mutfağım fikirlerinizi bekliyorum![]()
Kulplarını mat gold yaptırcam tezgah düz beyaz olcakEğer gri olursa model de yine fotoğraftaki gibi mi olacak?
Beyaz model olarak bana daha güzel geldi. Ben ev eşyalarında gri sevemiyorum. Yani tercih edilecekse de daha küçük eşyalarda tercih edilmeli diye düşünüyorum,tabi bu benim düşüncem. Beyazın verdiği havayı daha çok sevdim. Mutfak dolaplarında ve beyaz eşyalarda beyaz renk benim daha çok hoşuma gidiyor.Kulplarını mat gold yaptırcam tezgah düz beyaz olcak![]()
Bi gün biri bi gün diğeriBeyaz model olarak bana daha güzel geldi. Ben ev eşyalarında gri sevemiyorum. Yani tercih edilecekse de daha küçük eşyalarda tercih edilmeli diye düşünüyorum,tabi bu benim düşüncem. Beyazın verdiği havayı daha çok sevdim. Mutfak dolaplarında ve beyaz eşyalarda beyaz renk benim daha çok hoşuma gidiyor.
Sizin için hangi renk daha ağır basıyor?![]()
Ailemin evine beyazını yaptırdık göre göre sıkıldım, gri daha şık duruyorKızlar sizce hangi renk olsun mutfağım fikirlerinizi bekliyorum![]()