Kızlar Sizce Hangi Davetiye?

snmonr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
372
0
46
Ordu
Kızlar onca davetiyeden ikisi arasında kaldık sizce hangisi daha güzel?

Kızlarr 2. davetiye de karar kıldık:)) Hepinize çoook teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Merhaba :)
İkisi arasından ilki daha klasik tarzda hos.Ama sankı ıkıncı daha kibar:)
ikinci açılarak olanlardan mı?
sanırım ıkıncıyı secerdım.,

Son düzenleme:
Kızlarr cevapları biraz geç gördümm; o sıra zarfında seçmemiz gerekti vee tabiki 2.seçtikk:))) Teşekkür ederimm

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim cnm ....doğru kararı vemişsin cnm haziran 14 de benim düğünüm var ama ben bz hala davetiye bakmaya vakit bulamadık. :)peki nekadara hallettniz bilgi verebilirmisin rica etsem ?? :)

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim cnm ....doğru kararı vemişsin cnm haziran 14 de benim düğünüm var ama ben bz hala davetiye bakmaya vakit bulamadık. :)peki nekadara hallettniz bilgi verebilirmisin rica etsem ?? :)

Teşekkürler ttalım canım liste fiyatları 100 adet 900 tl ama biz tanıdığımız matbaacıya yaptırıyoruz bin adet 750 yl 'den yapıcak bizee.. Biz biraz kalabalık olduğumuzdan ancak yetioo o kadar davetiye:)) Canım onları katlamak; üzerine yazmak dağıtmak hepsni sıkıştırmayalım halledelim istedik:))

Bende ikincisini begendim :) Hayirli olsun
Teşekkürler attlım:))

bencede 2.olani..
Bende olsam 2. ciyi secerdim mutluulklar :)
kesinlikle ikincisi tebrikler
doğru bi seçim bence tebrikler,mutluluklar
ikincisi sanki daha bi güzel :)

Doğru bi seçim yapmışım o zman:))

2. çok hoş gerçekten
Aslında birincisi de çok şık ama internettekinden epey farklı gerçekte... AMa 2. daha bi güzell:))

Kesinlikle 2.si mutluluklar :)
Teşşeküür ederim canm:))

bence 2.si derim.çok tatlı
Teşekkürler canmm:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…