• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kızlar sizce hangi ayakkabı?

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
237
101
123
34
Merhaba kızlar
25 Ekimde nikahım var. Düğün yapmayacağız, sonrasında müzikli bir mekanda eğlence olacak. Çocukluğumdan beri hiç gelinliğe hevesim olmadı. Zarif güzel bir elbise giyip evlenirim diye hayal kurardım. İş gelinlik almaya gelince zorlamalarla bir gelinlik aldım. Ama altına ayakkabı bir türlü seçemiyorum. Nişanlımla aynı boyda sayılırız. O yüzden babet bakıyorum, ama çok sade olmasını istiyorum.
Gelinliğim bu
$f4ed.jpg

Beğendiğim ayakkabılarda bunlar. Siz ne dersiniz?
$0jpv.jpg

Merhaba kızlar
25 Ekimde nikahım var. Düğün yapmayacağız, sonrasında müzikli bir mekanda eğlence olacak. Çocukluğumdan beri hiç gelinliğe hevesim olmadı. Zarif güzel bir elbise giyip evlenirim diye hayal kurardım. İş gelinlik almaya gelince zorlamalarla bir gelinlik aldım. Ama altına ayakkabı bir türlü seçemiyorum. Nişanlımla aynı boyda sayılırız. O yüzden babet bakıyorum, ama çok sade olmasını istiyorum.
Gelinliğim bu
Eki Görüntüle 824841

Beğendiğim ayakkabılarda bunlar. Siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 824845

hayırlı olsun,mutluluklar dilerim.linke bi bakarsan bu tarz bişeyle daha rahat edersin diye düşünüyorum. Kadn Ayakkab

Teşekkür ederim kızlar. Ama ani bir fikir değişikliğiyle başka bir sitede bulduğum şu tatlı babetlere sipariş verdim:1:. Bakalım beğenecek misiniz :18:

$m1g4.jpg

Allah mutlu etsin canım.Bence 3 numara olan gayet güzel.Gelinliğinde hoşuma gitti gayet güzel canım.

ayakkabılar için birşey diyemeyeceğim,üçü de aynı geldi bana.Zaten görünmeyecek diye bu kadar sadeler sanırım,eğer öyleyse ayağınıza en rahat geleni seçin gitsin:)
gelinliğe gelirsek bayıldımm:)
bu kadar sade bi gelinlik anca bu kadar güzel olabilirdi,gayet de güzel taşımışsınız
mutluluklar :nazar:

*ekleme:
sipariş verdiğiniz babeti beğendim,paylaştığınız üç ayakkabıdan da daha cici ^^

Son düzenleme:
ayakkabılar için birşey diyemeyeceğim,üçü de aynı geldi bana.Zaten görünmeyecek diye bu kadar sadeler sanırım,eğer öyleyse ayağınıza en rahat geleni seçin gitsin:)
gelinliğe gelirsek bayıldımm:)
bu kadar sade bi gelinlik anca bu kadar güzel olabilirdi,gayet de güzel taşımışsınız
mutluluklar :nazar:

*ekleme:
sipariş verdiğiniz babeti beğendim,paylaştığınız üç ayakkabıdan da daha cici ^^

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim :34:

3. numara güzel yakisiyor Allah mutlu mesut etsin insallah güzel dügünun olur :)​

Back