- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
- Konu Sahibi patatessss
-
Olabilir benim 5 gün gecikince hafif bi çizgi çıkmıştıÖncelikle iyi akşamlar kızlar ...
BAT ( beklenen adet tarihinin ) üzerinden 1 hafta geçti dört gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama negatif çıktı .. 1 haftayı geçiyor bu gece olunca hala adet olmadım .. aksine efsane bir karın şişliğim mevcut ve onu tetikleyen bir baş ağrısı .. sizce tekrar test yaptırmalımıyım ? Sizde hamilelik belirtileri olabilir mi ? Bu tarz yaşayan olduysa yardımcı olursa çok sevinirim
Peki hissettiniz mi ? Benim hiç akıntım filan mevcut değil sadece karın şişliğim mevcut anlamadım nasıl bir durum oldu bu böyleOlabilir benim 5 gün gecikince hafif bi çizgi çıkmıştı
Baş ağrım kasık ağrım aşırı bi ağız kuruluğm vardı bide koku hassasiyetiOlabilir benim 5 gün gecikince hafif bi çizgi çıkmıştı
Olabilir benim de ilk bas agrim baslamisti. Durumun varsa ozel hastanede kan tahlilinde hamilelik testi yaptir 1 saate kesin sonuc cikarÖncelikle iyi akşamlar kızlar ...
BAT ( beklenen adet tarihinin ) üzerinden 1 hafta geçti dört gün önce erken gebelik testi yapmıştım ama negatif çıktı .. 1 haftayı geçiyor bu gece olunca hala adet olmadım .. aksine efsane bir karın şişliğim mevcut ve onu tetikleyen bir baş ağrısı .. sizce tekrar test yaptırmalımıyım ? Sizde hamilelik belirtileri olabilir mi ? Bu tarz yaşayan olduysa yardımcı olursa çok sevinirim
Durumun varda boşa dönmekten korkuyorum sanırım en iyisi bir kaç gün daha beklemek diye düşünüyorum hayırlısı olsun en azından ümitlenmemiş olacağımOlabilir benim de ilk bas agrim baslamisti. Durumun varsa ozel hastanede kan tahlilinde hamilelik testi yaptir 1 saate kesin sonuc cikar
Bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum geçen aylarda kimyasal bir gebelik yaşadım şuan sanırım pek cesaretli olamıyorum ..Baş ağrım kasık ağrım aşırı bi ağız kuruluğm vardı bide koku hassasiyeti
Durumun varda boşa dönmekten korkuyorum sanırım en iyisi bir kaç gün daha beklemek diye düşünüyorum hayırlısı olsun en azından ümitlenmemiş olacağım
Ben..Ama yok mu bilgisi olan bu tarz yaşayan ya
Genelde ayın ilk 5 günü kesin oluyorum en tahmini 2 gün uzar yada erken olur bilemiyorumBen..
benim hep negatif çıktı... o dönemler de hep adet düzensizliği çıktı.
35. Gün kan verdim bi kere, negatifti. Sonra sallamadım ve adet söktürücüye başladım, bi hafta kullandım, sdce koku tiksinmem vardı başka hiçbi belirtim yoktu. Hamileymişim. Belki adet söktürücü gebelik belirtilerini örttü bilmiyorum.
Adet olacaksan akıntı başlar..
belki de yumurtlayacaksındır olabilir mi? Adetin hep düzenli midir?
Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha beklemek en hayırlısı gibi çünkü beni biraz korkutuyor kimyasal gebelikten sonra her şey için teşekkür ederimBenim öyle bir belirtim olmadı.
Ama ben adet olmadan önce ve adetin ilk iki günü şişlik yaşarım normalde. O yüzden ne hamilelik ne de adet için belirtilere dayanarak düşünme derim.
Ben korunmayı bırakınca ilk adet olmadan önce burada hamilelik belirtisi diye yazılan bi çok durumu yaşadım. Adetim 39 günde ancak geldi. Yani bazen vücut kendi kendine daha farklı durumlar yaşıyor.
Hiç bir belirtim yokken, adetim bile geçmemişken aklıma düştü, eczanenin kapanmasına yarım saat kala durduk yere gidip test aldım.
Hamileymişim, ertesi gün iki test daha yaptım inanana kadar.
Testlere güvenmiyorsan bekleyip kan ver.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rica ederim. Olur da negatif çıkarsa tekrar doktorunla görüş. Umarım dilediğin gibi bir sonuç alırsın.Çok teşekkür ederim canım benim biraz daha beklemek en hayırlısı gibi çünkü beni biraz korkutuyor kimyasal gebelikten sonra her şey için teşekkür ederim
Sonuçları yazacağımSağlıkla al kucağına
Hamilesin canım benimde silik cıktı hatta kime göstersem kimse görmüyodu bu mu ikinci cızgi hani falan diyorlardı artık ben kafayı yedim diye düsünüyordum kan testi verdim ve hamileymişimOlabilir benim 5 gün gecikince hafif bi çizgi çıkmıştı
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve kasıklarımda ağrı var biraz iştahım arttı ve 2 3 kilo aldım bu ay ara ara ağlama isteği geliyor sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?