Var gibi görünüyor canım ama tavsiyem erken gebelik testi yapman daha belirgin ve net çıkar. sonra kan vermeye gidersinAdetime 5 gün var ama gebelik belirtim olduğu için test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamile miyim
Durdukça kuruma çizgisi ortaya çıkmaya başlar. Kan ver garanti olsun.Çok teşekkür ederim durdukça daha da netleşti yarın tekrar yapıp kan vereceğim
Canım çizgi görünüyor bence hamilesindir ama bi adetin geciksin öyle kan ver daha en azından sürekli kan vermeye gitme yok işte katlandı mı kaylanmadı mı bu sefer onu düşüneceksin sürekli 2 3 gün geciksin git kan ver hayırlısı olsun şimdiden canımTeşekkür ederim adetim gecikmesini beklesem mi sizce
Var gibi görünüyor canım ama tavsiyem erken gebelik testi yapman daha belirgin ve net çıkar. sonra kan vermeye gidersin
Hayırlı olsun var bence son adet tarihiniz neydi ?Eki Görüntüle 3475999 Bugünde erken gebelik testi yaptım
Merhaba belirtiniz ne oldu peki ?Adetime 5 gün var ama gebelik belirtim olduğu için test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamile miyim
Erken gebelik testi kaç gün öncesi yapılırEki Görüntüle 3475999 Bugünde erken gebelik testi yaptım
Bnde merak ettim belirti ne olduMerhaba belirtiniz ne oldu peki ?
14 AğustosHayırlı olsun var bence son adet tarihiniz neydi ?
Kan verdinjz mi gebelik var mi bnmde adetime 5 gun var sizinkinden daha az silik cikti erken testlerden merak ettim sonucunuz nedir ona gore umitlenecemAdetime 5 gün var ama gebelik belirtim olduğu için test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamile miyim
Merhaba kan verdim 103,294,967 ye yükseldi 2-3 gün aralıklarla haftaya randevu aldım gideceğim suan pozitif görünüyorKan verdinjz mi gebelik var mi bnmde adetime 5 gun var sizinkinden daha az silik cikti erken testlerden merak ettim sonucunuz nedir ona gore umitlenecem
Hayırlı olsunMerhaba kan verdim 103,294,967 ye yükseldi 2-3 gün aralıklarla haftaya randevu aldım gideceğim suan pozitif görünüyor
Hayırlı olsunn ben de 2 gün kan verdim değerim artmıştı doktor bidaha kan istemedi pazar günü randevu aldım gidicem ama içime bi kurt düştü sanki olumsuz gibi yarın gidip muayene olayım diyorumMerhaba kan verdim 103,294,967 ye yükseldi 2-3 gün aralıklarla haftaya randevu aldım gideceğim suan pozitif görünüyor