Kızlar adet gecikmesinden hastaneye gittim doktorum kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi adetimin 3. Günü hormon testi verdim sonuçlar güzel çıkmıştı doktorum femara verdi dediği tarihte kontrole gittim 27 Kasım'da ama ondan önceki gün sağ kasığım çok ağrıyordu sağ bacağıma basamıyordum resmen ve çok akıntım vardı yumurtanın catladığını anlamıştım 27 Kasım'da gittiğimde yumurtam gelişip kendiliğinden çatlamıştı doktorum umutlu konuştu bu ay kesin hamile kalırsın dedi o günden beri sırt ağrım sağ kasik ağrım hiç kesilmedi göğüslerim çok şişmiş dokunamıyorum ilk defa böyle oldu sık idrara çıkıyorum midem ara ara bulanıyor çok halsizlik ve uyku hali var alt karın ağrım bugün aşırı derecede ayakta duramıyorum sanki sancı giriyor akıntım da var bugün pazar salı günü adet olmam gerekiyor sizce bunlar hamilelik belirtisi mi ilk defa böyle oldum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce hamile miyim?
- Konu Sahibi 23ask
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2023
- 41
- 3
- 1
- 28
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Test yapsan çıkar artık. Ben de femara ile hamile kaldımKızlar adet gecikmesinden hastaneye gittim doktorum kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi adetimin 3. Günü hormon testi verdim sonuçlar güzel çıkmıştı doktorum femara verdi dediği tarihte kontrole gittim 27 Kasım'da ama ondan önceki gün sağ kasığım çok ağrıyordu sağ bacağıma basamıyordum resmen ve çok akıntım vardı yumurtanın catladığını anlamıştım 27 Kasım'da gittiğimde yumurtam gelişip kendiliğinden çatlamıştı doktorum umutlu konuştu bu ay kesin hamile kalırsın dedi o günden beri sırt ağrım sağ kasik ağrım hiç kesilmedi göğüslerim çok şişmiş dokunamıyorum ilk defa böyle oldu sık idrara çıkıyorum midem ara ara bulanıyor çok halsizlik ve uyku hali var alt karın ağrım bugün aşırı derecede ayakta duramıyorum sanki sancı giriyor akıntım da var bugün pazar salı günü adet olmam gerekiyor sizce bunlar hamilelik belirtisi mi ilk defa böyle oldum.
Çatlamanın 11.günü çok silik çizgiyle öğrendim
12.günü de kanda öğrendim
Senin artık adet günün gelmiş gebelik varsa çıkar çatlamadan 14 gün sonra adet gelir (ortalama)
Salı gününe kendi doktoruma sıra aldım adet gününe yani bakalım ne çıkacak bu gece ağrıdan uyuyamadımTest yapsan çıkar artık. Ben de femara ile hamile kaldım
Çatlamanın 11.günü çok silik çizgiyle öğrendim
12.günü de kanda öğrendim
Senin artık adet günün gelmiş gebelik varsa çıkar çatlamadan 14 gün sonra adet gelir (ortalama)
- 30 Mart 2022
- 5.321
- 3.027
- 103
Test yapmadan iyi dayanıyorsunSalı gününe kendi doktoruma sıra aldım adet gününe yani bakalım ne çıkacak bu gece ağrıdan uyuyamadım
Cuma günü yaptım çıkmadı onun için bekliyorumTest yapmadan iyi dayanıyorsun
Sonuç ne acaba çok merak ettim inşallah hamilesinidrCuma günü yaptım çıkmadı onun için bekliyorum
- 16 Mart 2023
- 178
- 115
- 23
- 26
Evet canım 6 haftalık hamileyim aşırı iştah kasıkta batma ve göğüs hassasiye yaşamıştım ama regl belirtileri de böyle akıntım beyaz kıvamdaydı hala daha o şekilde regl gününde direk kan vermeni öneririm inşallah pozitif görürsün.Kızlar adet gecikmesinden hastaneye gittim doktorum kist olduğunu söyledi adet söktürücü verdi adetimin 3. Günü hormon testi verdim sonuçlar güzel çıkmıştı doktorum femara verdi dediği tarihte kontrole gittim 27 Kasım'da ama ondan önceki gün sağ kasığım çok ağrıyordu sağ bacağıma basamıyordum resmen ve çok akıntım vardı yumurtanın catladığını anlamıştım 27 Kasım'da gittiğimde yumurtam gelişip kendiliğinden çatlamıştı doktorum umutlu konuştu bu ay kesin hamile kalırsın dedi o günden beri sırt ağrım sağ kasik ağrım hiç kesilmedi göğüslerim çok şişmiş dokunamıyorum ilk defa böyle oldu sık idrara çıkıyorum midem ara ara bulanıyor çok halsizlik ve uyku hali var alt karın ağrım bugün aşırı derecede ayakta duramıyorum sanki sancı giriyor akıntım da var bugün pazar salı günü adet olmam gerekiyor sizce bunlar hamilelik belirtisi mi ilk defa böyle oldum.
Adet oldum.Sonuç ne acaba çok merak ettim inşallah hamilesinidr
- 19 Aralık 2023
- 83
- 21
- 3
İkinci çizgi görünüyor adetiniz ne kadar gecikti.Beni de yorumlar msnz
- 19 Aralık 2023
- 83
- 21
- 3
Allah büyük umudunu kaybetme benimde regl olmama 5 gün var kasıklarım agırıyor sonucu az çok biliyorum ama yine rabbimin mucizesine inanıyorum umutla bekliyorum insallah bu ay bende bu güzel haberi alırım diye sabret güzel arkadaşım insallah bizlerde bu güzel haberi alacağız inşallahAdet oldum.
abla bu hafta regl haftam bana çok dua eder misin hamile kalmış olayım diye çok istiyorum hiç umudum kalmadı ama dualarına ihtiyacım var bu güzel haberi alayım diye bu hafta bana dua eder misin lütfenEvet canım 6 haftalık hamileyim aşırı iştah kasıkta batma ve göğüs hassasiye yaşamıştım ama regl belirtileri de böyle akıntım beyaz kıvamdaydı hala daha o şekilde regl gününde direk kan vermeni öneririm inşallah pozitif görürsün.
Mesajı daha yeni gördüm de sonuç nedir acaba inşallah hamilesinizdir2 gün bugün olmadım hala hiç bir pembelesme dahi yok sadece ara ara sancı ve bel ağrım var
Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben bu ay yine femara kullandım doktorum diaformin verdi pko var bende kilo vereyim diye ve yumurtayı geliştirmede işe yarıyormuş geçen ay yumurtam 19 mgydi bu ay 21,5 olmuştu inşallah bu ay bende güzel haberi alırımabla bu hafta regl haftam bana çok dua eder misin hamile kalmış olayım diye çok istiyorum hiç umudum kalmadı ama dualarına ihtiyacım var bu güzel haberi alayım diye bu hafta bana dua eder misin lütfen
Amin inşallah canımRabbim bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben bu ay yine femara kullandım doktorum diaformin verdi pko var bende kilo vereyim diye ve yumurtayı geliştirmede işe yarıyormuş geçen ay yumurtam 19 mgydi bu ay 21,5 olmuştu inşallah bu ay bende güzel haberi alırım
- 19 Aralık 2023
- 83
- 21
- 3
Beta 145 668 bugünde 3667 gbi birşey çıktıMesajı daha yeni gördüm de sonuç nedir acaba inşallah hamilesinizdir
Ay çok sevindim kadın doğuma gittin mi kaç haftalıkBeta 145 668 bugünde 3667 gbi birşey çıktı