Böyle yorumlarını çok gördüm hep içimden dua ediyordum şimdi yazayım dedimaminnnn inşallah canım çok saol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle yorumlarını çok gördüm hep içimden dua ediyordum şimdi yazayım dedimaminnnn inşallah canım çok saol
allah razı olsun canım hamilesin bebişin akıllı fikirli saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah helal olsun seni doguran anaya babaya dedirtsin inşBöyle yorumlarını çok gördüm hep içimden dua ediyordum şimdi yazayım dedim![]()
Ya bu nasıl güzel bir duadır henüz kalamasamda bir gün nasip olur da hamile kalırsam diye ben de kendi adıma içten bir amin dedimallah razı olsun canım hamilesin bebişin akıllı fikirli saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah helal olsun seni doguran anaya babaya dedirtsin inş
bir an önce sende kalırsın inşallah canım isteyen herkese versin rabbimYa bu nasıl güzel bir duadır henüz kalamasamda bir gün nasip olur da hamile kalırsam diye ben de kendi adıma içten bir amin dedim
Bariz çizgi var canım pazartesi kan ver hayırlı olsun darısı başımızaArkadaşlar 2. Testim sanki daha silik çıktı ama yine de var gibi değil mi![]()
Cümlemizden canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Benim de 4 sene olmadı o yüzden çok çok iyi anlıyorum seni. Ve tam içtenlikle dua ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin isteyen herkeseallah razı olsun canım hamilesin bebişin akıllı fikirli saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah helal olsun seni doguran anaya babaya dedirtsin inş
Var canım. Testi yaptığın zamanla da alakalı. Testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap daha koyu olduğunu göreceksin inşallahArkadaşlar 2. Testim sanki daha silik çıktı ama yine de var gibi değil mi![]()
amin canım bende dua ediyorum içimden gelerek kendime eder gibi valla rabbim herkese versin içlerindede bana da versin inşallahCümlemizden canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Benim de 4 sene olmadı o yüzden çok çok iyi anlıyorum seni. Ve tam içtenlikle dua ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin isteyen herkese![]()
saglıkla kucagına almayıda nasip etsin rabbim hayırlı olsun canım kalk git bi yerim agrıyor de bi test yaptır canım şimdi ben olsam koşmuştum acileArkadaşlar 2. Testim sanki daha silik çıktı ama yine de var gibi değil mi![]()
Çoooookkk aminamin canım bende dua ediyorum içimden gelerek kendime eder gibi valla rabbim herkese versin içlerindede bana da versin inşallah
Bu ne güzel bir dua böyleallah razı olsun canım hamilesin bebişin akıllı fikirli saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah helal olsun seni doguran anaya babaya dedirtsin inş
Aynen bendeşu çizgiyi görmek için neler vermezdim tebrikler canım