• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce hamile miyim ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah razı olsun canım hamilesin bebişin akıllı fikirli saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah helal olsun seni doguran anaya babaya dedirtsin inş
Ya bu nasıl güzel bir duadır henüz kalamasamda bir gün nasip olur da hamile kalırsam diye ben de kendi adıma içten bir amin dedim

Arkadaşlar 2. Testim sanki daha silik çıktı ama yine de var gibi değil mi 🥰

Eklentiler

• 15DAB1B2-2C07-4415-9712-5B45C94F0944.webp
    15DAB1B2-2C07-4415-9712-5B45C94F0944.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 81
  • FBF683D2-EF1A-42B3-B4A6-93ED34B498C0.webp
    FBF683D2-EF1A-42B3-B4A6-93ED34B498C0.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86
  • C805CA40-AEA5-4764-AE79-35480EAC07A9.webp
    C805CA40-AEA5-4764-AE79-35480EAC07A9.webp
    8 KB · Görüntüleme: 85
allah razı olsun canım hamilesin bebişin akıllı fikirli saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah helal olsun seni doguran anaya babaya dedirtsin inş
Cümlemizden canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Benim de 4 sene olmadı o yüzden çok çok iyi anlıyorum seni. Ve tam içtenlikle dua ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin isteyen herkese 😍🤗

Arkadaşlar 2. Testim sanki daha silik çıktı ama yine de var gibi değil mi 🥰
Var canım. Testi yaptığın zamanla da alakalı. Testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap daha koyu olduğunu göreceksin inşallah 🤲

Cümlemizden canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Benim de 4 sene olmadı o yüzden çok çok iyi anlıyorum seni. Ve tam içtenlikle dua ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin isteyen herkese 😍🤗
amin canım bende dua ediyorum içimden gelerek kendime eder gibi valla rabbim herkese versin içlerindede bana da versin inşallah

Bu ne güzel bir dua böyle 🙂

Konu sahibi konuya dan diye girdim ama çift çizgi var hayırlı olsun. ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Net bir sekilde hamilesiniz hayalet c>zgi degil bu o kipkirmizi cizgiler filmlerde galiba😊 eger adeti cok gecmediyse kipkirmizi olmuyor ben görmedim
tebrikler saglikla sihatle gelsin kuzu

Back