Kızlar sizce hamile miyim

Hv2713

Mutluluğumu bekliyorum...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
136
75
13
Mide agrısı ve bulantısı belimde ağrı var ateşim cıkıyor ara sıra bazen göğsümde ağrı veya kaşıntı oluyor göbekten kasıklara inen bir ağrı var sizce hamile miyim 10 kasımda regl dönemim başlıyor sabırsızlıkla bekliyorum yinede hayırlı olsun inşallah diyorum

Hamilelik belirtisi olabilir , bende bunlar olmamisti normal adet olmayi bekliyordum adet olmamak icin hic bir sebebim yoktu ama olmadim o yuzden kuruntu yapma kuzum ,akintin yogurt kesigi gibiyse erken gebelik testi yap ben adetimden 2 gun once o tarz bi akintim geldi yaptim silikte olsa pozitif gördüm

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 2 veya 3 daha brklamak istiyorum düşüncelerim çok fazla ama hayırlısı olsun inşallah canım benim

Hepsi bende oldu canım bende hamileyim ama ben bütün bu belirtileri hamile oldugumu öğrendikten sonra yaşadım. İnşallah hamilesindir

Hepsi bende oldu canım bende hamileyim ama ben bütün bu belirtileri hamile oldugumu öğrendikten sonra yaşadım. İnşallah hamilesindir
İnşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum erken diye test yaptırmak istemiyorum bekleyelim bakalım artık hayırlısı inşallah

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 2 veya 3 daha brklamak istiyorum düşüncelerim çok fazla ama hayırlısı olsun inşallah canım benim
Peki regl döneminden önce mi yaptın testi tatlım

Cnm seni umitlendirmek istemem ama ben ilk gögus kaşintimdan anladim kaşidigim zaman tirnak izlerim kaliyordu oda çok sert kaşimiyordum

Cnm seni umitlendirmek istemem ama ben ilk gögus kaşintimdan anladim kaşidigim zaman tirnak izlerim kaliyordu oda çok sert kaşimiyordum
Bütün belirtiler var ama dediğin gibi ümide kapılmak istemiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah canım benim

İnşallah cnm allah kimsenin kucagini boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…