- 6 Şubat 2018
- 88
- 30
- 3
- Konu Sahibi aslannnn0727
Kizlar adete 4 gun kala test yaptim belli belirsizdi ikici cizgi birde evde yapılan gebelik testleri varmis bende çanasir suyuyla olani denedim ve köpürdü bi bilgisi olan varmi hamilemiyim sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim canim ama yarin öğlenden sonra çıkacak sonuc bende cok merak edip denedimCanım evde yapılan testlerden kocam da yaptı ona göre o da hamile onlara güvenme.adetin gecikince gidip kan ver
Inşallah hamilesindir canım Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin, sana da tüm isteyenlere de inşallahVerdim canim ama yarin öğlenden sonra çıkacak sonuc bende cok merak edip denedim
Inşallah canim ilk testim de cok az belli belirsiz cikti bi bakar misin canim senin fikrinide almak istiyorumInşallah hamilesindir canım Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin, sana da tüm isteyenlere de inşallah
Ben görüyorum canım çizgiyi valla inşallah hamilesin gibi geldi bana hadi insallahhhInşallah canim ilk testim de cok az belli belirsiz cikti bi bakar misin canim senin fikrinide almak istiyorum
Herkes oyle diyor valla bende hissediyorum sanki ama yinede tam emin olamiyorum tabi kan sonucunu beklemekten baska care yokBen görüyorum canım çizgiyi valla inşallah hamilesin gibi geldi bana hadi insallahhh
Hamilesn cnm tebriklerInşallah canim ilk testim de cok az belli belirsiz cikti bi bakar misin canim senin fikrinide almak istiyorum
Herkes öyle soyluyor canim ama kan sonucunu öğrenmeden hamileymişim gibi düşünmek istemiyorum ya degilsem diyorumHamilesn cnm tebrikler
Canm hamile degilsn ckmaz ki geçtimi günn bence hamlesn kac aylk evlisn cnmHerkes öyle soyluyor canim ama kan sonucunu öğrenmeden hamileymişim gibi düşünmek istemiyorum ya degilsem diyorum
Yarin adet günüm bugun kan verdim canim resimdeki testide 4 gün önce yaptimCanm hamile degilsn ckmaz ki geçtimi günn bence hamlesn kac aylk evlisn cnm
2 senelik evliyim canim ilk çocuğumu erken dogurdum ve yaşamadiCanm hamile degilsn ckmaz ki geçtimi günn bence hamlesn kac aylk evlisn cnm
Canm demekki yeni ondan silik çıkmış kaçta alıcaksn soncları:)Yarin adet günüm bugun kan verdim canim resimdeki testide 4 gün önce yaptim
Yarin oğleden sonra canim bekliyorum bakalımCanm demekki yeni ondan silik çıkmış kaçta alıcaksn soncları:)
Canm cok üzüldüm inş birsaha olmaz bu seferki saglklı olur bende 1aylk evliyim işte benmde adet bitti bizde başladk bakalm :)2 senelik evliyim canim ilk çocuğumu erken dogurdum ve yaşamadi
Rabbim sanada nasip etsin canim cok merak ediyorum testin sonucunu resimdeki testten sonra bi tane daha yapmistim onda da negatif cikmisti kafam cok karışıkCanm cok üzüldüm inş birsaha olmaz bu seferki saglklı olur bende 1aylk evliyim işte benmde adet bitti bizde başladk bakalm :)
Eger varsa negatif cikmasi normal erkendir belki ama eger negatifse pozitife yakin cikmasi beni biraz daha umutlandırdiCanm cok üzüldüm inş birsaha olmaz bu seferki saglklı olur bende 1aylk evliyim işte benmde adet bitti bizde başladk bakalm :)
Belirtin var mı girme strese bence hamilesn cnm biz pozitf düşünelim çok gec yarn ya ben çatlarsm:)Rabbim sanada nasip etsin canim cok merak ediyorum testin sonucunu resimdeki testten sonra bi tane daha yapmistim onda da negatif cikmisti kafam cok karışık
Canm birde birşey sorcm sana benim reglime yakın korunmayı braktk ve adetim gecti şüphelendm sonra adet oldum simdide 4 gün sonra pembe az kan gelmş çarsafa sence nedendr yerleşmemidir;/Eger varsa negatif cikmasi normal erkendir belki ama eger negatifse pozitife yakin cikmasi beni biraz daha umutlandırdi