• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar sizce gelinliğim nasıl?

gelinlik gayet güzel ama keşke askısız kalsaydı.askılar biraz yakışmadı gelinliğe.

Son düzenleme:
Gelinlik sade ve güzel ama askıları değiştirmelisin daha kalın hafif kollara düşen bir model bu modele daha ayrı bir hava katacaktır mesela resimdeki gibi :42:

$askimemnu-nihal.jpg $E471D11F-23FD-49D4-B78A-BE1E0DEB1E9B.jpg

Bunlar gibi gibi tam anlatamasam da daha farklı bir hava katar :12:

Askıları çıkartmaya karar verdim kızlar zaten modelin orjinalinde de askı yoktu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok guzel çok sade musmutlu giyin tatlım.. buarada ikinci sayfaya kadar belindeki kurdeleyı tül sandım göbeği açık gelin mi olur dedim ya :52: hakkını helal et :))))))))))))

gelinliğiniz çok hoş ben en çok kemer kısmını beğendim askısız daha güze bence de danteli de ağır duruyor basit değil sade ağır bir model ben de gelinliğimi seçerken özellikle dantellere bakıyordum bazı gelinliklerin dantelleri fisto gibi duruyor tül perde danteli gibi sizinki hem sade hem ağır bir model
mutlulukar dilerim

Gelinlik gerçekten çok hos. Dogruyu söylemek gerekirse, bu sitede paylasilan çogu gelinlikleri begenmiyorum. Sen sade diyorsunda, o diger gelinliklerde "çok" olunca ve daima ayni olunca, siradan ve basit duruyor. Sade oldugu, basit olmasina hiç esit degil.

Sadece baska arkadasin dedigi gibi ipleri biraz daha siklastirman gerekiyor ve straplez benimde daha çok hosuma gitmisti. Ayrica gelinligi alttan biraz aldirabilirmisin? Ayakkabali halini tam göremedimde, tahminimce halen yerde sürtüyordur gelinlik, ki olmamasi lazim. En güzelli, hafif yere degmesi, hem senin için daha rahat olur hem daha güzel görünüyor.

Mutluluklar dilerim :16:

Gelinliği ayakkabıyla giyince boyu tam oluyor zaten ölçü alınıp boyuma göre dikildi resimlerde ayakkabısızdım o yüzden alt kısım yığılmış. Straplez de karar kıldım kuşağını da sadece fotoğraf çekimlerinde kullanıcam. İplerini iyice sıkmaya çalisti arkadaşım ama sanırım beceremediği :-) gelinlikçide iyice sıkmışlardı. Belim çok ince olduğu için iyice oturması gerekiyor dediginiz gibi. Kuaförler bu konuda deneyimli onlar ipleri ayarlarlar dedi gelinlikcim :-)

Kızlar askıları çıkarttım bu şekilde kullanmaya karar verdim kuşağı da fotoğraf çekimlerinde takıcam :)

Eklentiler

• $1403468342926.jpg
    $1403468342926.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $1403468358985.jpg
    $1403468358985.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 96
bence kuşağı hep takmalısın.. gelinliğe bambaşka bir hava katıyor. çok hoş güzel sade ve şık bir gelinlik. allah mutluluğunuzu daim etsin

Çok yakışmış maşallah allah tamamına erdirsin

Kızlar sonradan farklı bir askı yaptırdım umarım bu son değişiklik olur :-)

Eklentiler

• $1404569299258.jpg
    $1404569299258.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 57
Back