Gelinlik Modelleri kızlar sizce gelinliğim nasıl?

dernas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
21
1
88
Manisa
çok kararsız kaldım kızlar gelinlik çok mu basit kaçmış fikirlerinizi bekliyorum ONFIG]1163013[/ATTACH]

Staplezken daha güzelmiş bence :26: Eğer illa ki askılı olacak derseniz de askılara bi ayar çekilmesi gerekk Arkası da ipli anladığım kadarıyla?

Sade seviyorsan çok da basit değil. Ben gelinlikte sadeligi pek sevmem malum gelinlik :)) ama çok da sade gelmedi daha basit modeller gördüm ondan sanırım.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

basit değil güzelim sade bir model hayatında ilk olacak umarım son olsun sadece kendi fikrini önemse derim.... allah hayırlısıno nasip etsin şimdiden tebrikler güzelim

hepinize çok teşekkür ederim aslında sade modelleri seviyorum ama bu modelde biraz kafam karıştı ne bileyim acaba kabarık mı alsaydım dedim.

Staplezken daha güzelmiş bence :26: Eğer illa ki askılı olacak derseniz de askılara bi ayar çekilmesi gerekk Arkası da ipli anladığım kadarıyla?

evet arkası ipli ve hafif kuyruk var uzun bir kuyruk istedim ama bu modele uzun kuyruk gitmez dediler

evet arkası ipli ve hafif kuyruk var uzun bir kuyruk istedim ama bu modele uzun kuyruk gitmez dediler

Bence duruşu gayet güzel sadece dediğim gibi askıları hoşuma gitmedi. Bir de muhtemelen farkındasınızdır ama düğün günü arkadan ipini daha güzel çekin ki belinizin kıvrımı ortaya çıksın

evet evde denediğimde iplerini arkadaşım bağlamıştı fazla sıkamamış o yüzden biraz bol duruyor teşekkür ederim fikirleriniz için

Allah mutlu etsin canım..
ben beğendim ama kuşağının rengini beğenmedim olmasa daha iyi olurmuş sanki?
umarım bir ömür mutlu mesut olursunuz canım

Allah mutlu etsin canım..
ben beğendim ama kuşağının rengini beğenmedim olmasa daha iyi olurmuş sanki?
umarım bir ömür mutlu mesut olursunuz canım

çok teşekkür ederim canım kuşak dikili değil arkadan bağlanıyor isteğe göre takıp çıkarabiliyorum daha çok fotoğraf çekimlerinde kullanmak için yaptırdım

Ben de arkadaşlar gibi straplez halini nedense daha çok beğendm, ya da askıları mı iyi ayarlamadılar acaba anlayamadım :44:
Ama ben her zaman sade ve şık olma tarafıyım çok hoş olmuşbence

askıların simetrisi çok iyi olmamış farkındayım bir de bu gelinliğe kısa duvağa ek olarak uzun duvak yaptırıcam

Canim gelinligin gayet guzel bence. Sadece askilar biraz basit durmus. Aski isterim dersen biraz daha kalin dusunebilirsin belki. Belin icinde cok guzel gumusumsu kemerler var. onlardan deneyebilirsin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…