Kızlar sizce düğün veya kokteyl için acık hava mı , kapalı mekan mı?

burcucello

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
1.203
2
116
43
Ankara
arkadaslar bu konu da hangisini tercih ediyorsunuz? hangisi sizce daha iyi olur? paylaşır mısınız? a.s.

burcucum bence düğünü yapacağın tarih,hava şartları açısından herhangi bir tehlike arzetmiyorsa (soğuk,yağmur vs..) kesinlikle açık hava derim.bende çok istedim açık havada olsun diye ama mayıs ayı ne olur ne olmaz diye riske atmak istemedim.haziran olsaydı kesinlikle açık havada yapardım.benim düğün yapacağım resraurantında yarısı açık yarısı kapalı.ikiside var yani kaydirigubbakcemile3

ya elif aynen canım ya biz de acık hava istiyoruz ama ankara da haziran bile çok riskli canım..

valla burcu haziranda oralar nasıl olur bilmem ama antalyada değil yağmur,havanın serin olma olasılığı %0 bulldduuummmm? gelin burda açık havada yapın nasıl fikir kaydirigubbakcemile3

burcucum ben de açık hava tercih ederim ama eğer düğünü mayısa çekmeyi düşünüyosan ve de ankarada olduğun için risk almak istemiyosan kapalı tercih et sonra pişman olma canım a.s

yazın ise dışarıda tabiki
kışın ise kapalı mekan...................
ee kışın ortasında dışarıda olmayacağına göre......

biz de ankarada yapcaz düğünü temmuz ya da ağustos başı gibi.. kapalı olcak büyük ihtimalle ama bizim havadan değil tamamen bütçeden kaynaklanıyor cnm.. bana kalsa kesinlikle ve kesinlikle kır düğünü derim :) bu aylarda ankara nasıl peki arkadaşlar.. geceler kır düğününe uygun oluyor mu?

bende açık hava tercih edenlerdenim.zaten aynen öyle de yaptım.izmirde kır düğünüm oldu..ne elime ayağıma çoluk çocuk dolaştı nede içenler olay çıkardı..çünkü pistin hemen yanında çocuk parkı vardı,çocuklar orda bi güzel oynadı ve içmek isteyen yakınlarımız bar kısmına gitti..havadar havadar bir düğünüm oldu:)

Burcucum düğün Mayıs ta ise açık hava senin için çok riskli.
Haziran da ise Ankarada havanın çok soğuk olmayacağını düşünüyorum,Haziran da arkadaşımın düğününe gelmiştim geçen yıl oraya sorun olmadı .

Burcucum bence kapalı mekan en iyi tercih.neden dersen risk yok.yağmurdu rüzgardı falan... hem misafirler daha derli toplu oturuyor.ne bilim açıkta ben pek düğün konseptine giremiyorum.Ayrıca müzik de olacaksa ses çok dağılıyor,kapalı mekandaki gibi net olmuyor :)

kızlar hepinize tesekkur ederim cevaplarınız için :))))

isauracım temmuz agustos ta ankara acık mekan da risk yok canım merak etme..
valla o zaman da yagmur yagarsa çok bereketli bir evliliğiniz olur

sanırım çogu kişi benim gibi düşünüyor; acık hava daha iyi olur ama risk alınmaması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…